ANASAYFA Kültür-sanat Ankara konser etkinlikleri 2023! Ankara Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede?

Ankara konser etkinlikleri 2023! Ankara Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede?

Başkentli gençler Mahmut Orhan konserinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede? Detaylar haberde.
yazar
Haber Merkezi
Ankara konser etkinlikleri 2023! Ankara Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede?

Mahmut Orhan ve Catching Flies, Majalis Festivali kapsamında Ankara'da sahne alacak. Başkentli gençler ise festivale ve Mahmut Orhan'a ilişkin detayları merak ediyor. Peki, Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede? İşte tüm detaylar...

mahmut-orhan-son.png

MAHMUT ORHAN KONSERİ NE ZAMAN?

Mahmut Orhan Majalis festivalinde Ankaralı vatandaşlarla buluşacak. Etkinlik 7 Ekim 2023 14:00-23:55 saatleri arasında, Cumartesi günü ODTÜ MD Vişnelik Tesisleri'nde gerçekleşecek. 18 yaşından küçükler ise etkinliğe alınmayacak.

MAHMUT ORHAN KİMDİR?

Mahmut Orhan 11 Ocak 1993 yılında doğdu. Aslen Bursalı olan DJ Mahmut Orhan, mesleğine 16 yaşında başladı. Orhan, çalışmalarını deep house türünde sürdürmektedir. 2011 yılında müzik sektörüne ilk adımı atan Mahmut Orhan, 2012 yılına gelindiğinde bazı parçalarını çıkardı. 2014 yılında ise ilk albümünü çıkaran DJ Orhan'ın Seda Şener'le yaptığı Feel parçası pek çok ülkede ilk 10'a girdi.

Öte yandan DJ Mahmut Orhan'ın özel hayatı da merak edilenler arasında. Mahmut Orhan bekardır. Çok sayıda ödüle sahiptir.

MAHMUT ORHAN KONSER TAKVİMİ

Mahmut Orhan sosyal medyadan son olarak konser takvimini paylaştı. Orhan, İstanbul'da iki kez, Ankara ve İzmir'de ise 1 kez sahne alacak.

mahmut-orhan.jpg

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı

MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı