ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Koray Avcı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara Koray Avcı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara'da yaşayan vatandaşlar Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek olan konser programlarını araştırıyor. Çankaya Belediyesi'nin Koray Avcı'yı konuk edeceğinin öğrenilmesi ile birlikte konsere ilişkin detaylar da araştırılmaya başlandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Koray Avcı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Bu yıl Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde vatandaşlar konser programları hakkında bilgi sahibi olmak isterken Çankaya Belediyesi, ilçede Koray Avcı konserinin düzenleneceğini bildirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanan Çankaya Belediyesi, kutlamaların merkezini Anıtkabir'in yanı başındaki Anıtpark olarak açıkladı. Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı kentin dört bir yanında etkinliklerle kutlanacak. Koray Avcı'nın bu kutlamalarla kapsamında Çankaya ilçesinde hayranları ile bir araya gelecek.

ANKARA KORAY AVCI KONSERİ NE ZAMAN?

Çankaya Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Başkentlilerle birlikte, büyük bir coşkuyla kutlayacak. Çayyolu, Kızılay, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park'ta bando ve halk oyunları gösterileri ile devam edecek kutlamalar, Kızılay'dan başlayıp Anıtkabir'de sonlanacak. 27 Ekim Cuma günü ise Koray Avcı, hayranları ile buluşacak.

koray-avci.jpeg

Koray Avcı, 27 Ekim Cuma 2023 tarihinde saat 19.30'da Balgat Pazar Yeri açılışında sahne alacak. Konser ise ücretsiz olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Tan Taşçı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara Tan Taşçı konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?