Ankara Kültür Yolu Festivali'nde son gün konseri yapıldı

Ankara Kültür Yolu Festivali çerçevesinde son gün konseri yapıldı. Türkiye Polifonik Korolar Derneği Korosu özel bir konser ile başkentli müzikseverlerle bir araya geldi.

Ankara Kültür Yolu Festivali'nde son gün konseri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin bazı kentlerinde düzenlemiş olduğu Kültür Yolu Festivalleri oldukça büyük ilgi görüyor. Ankara’da da bu festival geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Ankara Kültür Yolu Festivali’nde çok sayıda konser tertip edildi.

ÖZEL KONSER VERİLDİ

Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında son olarak Türkiye Polifonik Korolar Derneği Korosu bir konser verdi. Bu konserde çeşitli illerden gelen koro sanatçıları sahne aldılar. Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapılan konser büyük ilgi gördü.

Türkiye Polifonik Korolar Derneği Korosu, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen festivalin son gününde, Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde Türkiye'nin çeşitli illerinden koro sanatçıları eserler seslendirdi. Doç. Dr. İlknur Özal Göncü şefliğindeki koro, "Locus Iste", "Panis Angelicus", "Kebapçıların Şişi", "Bir Dalda İki Elma" gibi eserleri müzikseverlerle buluşturdu.

Ankara Kültür Yolu Festivali'nde son gün konseri yapıldı

FESTİVAL SONA ERDİ

Türkiye Polifonik Korolar Derneği Korosu bünyesinde çok değerli koro sanatçıları bulunuyor. Bu sanatçılar seslendirdikleri eserlerle başkentli müzikseverleri mest ettiler. Sanat ile dolu dolu geçen Ankara Kültür Yolu Festivali sona erdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER