ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Leman Sam konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Leman Sam konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'da düzenlenen konserlere ilişkin takvim takip ediliyor. Konser programları duyurulmaya devam ederken hayranları ile bir araya geleceği öğrenilen Leman Sam'ın Ankara konserine ilişkin merak edilenler de arttı. Haberankara.com olarak Leman Sam konserine ilişkin merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Leman Sam konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da düzenlenen konser programların ait takvim kent halkının gündeminde yer alıyor. Başkentte düzenlenen konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken birbirinden farklı binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan Ankara'da yeni bir konser programına daha yer verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) konser duyurusu yapmaya devam ederken yeni konser de Anneler Gününe özel olarak duyuruldu.

ABB, kentte Leman Sam'ın konser vereceğini ifade ederken şarkıcının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Bu kapsamda ''Ankara Leman Sam konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Leman Sam konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA LEMAN SAM KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Leman Sam konserinin detayları belli oldu. ABB konsere davette bulunurken 12 Mayıs 2024 Pazar günü saat 20.00'de Leman Sam'ın Anneler Günü'ne özel sahnede olacağı öğrenildi. 

ANKARA  LEMAN SAM KONSERİ BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Leman Sam konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Gençlik Parkı Havuz önünde gerçekleşecek olan konserin 12 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de başlayacağı öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK Mart 2024 işsizlik rakamlarını açıkladı

TÜİK Mart 2024 işsizlik rakamlarını açıkladı