ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Başkentte konser duyuruları yapılmaya devam ederken takvimle ilgili bilgiler de sorgulanan konular arasında yer alıyor. Ankaralılar son olarak Melek Mosso konserinin duyurulması ile beraber araştırmalarına başlarken Haberankara.com okurları için konsere ilişkin merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, birbirinden farklı çeşitli etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler kent halkı tarafından büyük ilgi ile takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) konser duyurusu gelmeye devam ediyor. Ankara'daki konser programlarına bir yenisi daha eklenirken duyuru Beypazarı Belediyesi tarafından yapıldı.

Beypazarı Belediyesi ilçede Melek Mosso'nun konser vereceğini ifade ederken şarkıcının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Bu kapsamda ''Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Melek Mosso konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA MELEK MOSSO KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Melek Mosso konserinin detayları belli oldu. Beypazarı Belediyesi konsere  ilişkin yaptığı açıklamada ‘’Yaza Merhaba etkinliklerimiz çerçevesinde, 11 Mayıs Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın katılımları ile  gerçekleştireceğimiz Uçurtma Şenliği ve Melek Mosso konserimize tüm halkımız davetlidir.'' ifadeleri ile davette bulunurken 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00'de gerçekleşeceği ifade edildi.

ANKARA MELEK MOSSO KONSERİ BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Beypazarı Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Melek Mosso konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Beypazarı Belediyesi önünde düzenlenecek olan konserin 11 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacağı öğrenildi. Konserin Hanlarönü'nde yapılacağı ifade ederken konser öncesinde de Hıdırlık Tepesi'de saat 11.00 itibariyle Uçurtma Şenliği olacağı bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ALES 2024 Sonuçları açıklandı! ALES 2024 sonuçları sorgulama ekranı

ALES 2024 Sonuçları açıklandı! ALES 2024 sonuçları sorgulama ekranı