ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Nisan ayı konser listesi! Ankara'da Nisan'da hangi konserler var?

Ankara Nisan ayı konser listesi! Ankara'da Nisan'da hangi konserler var?

Sıcaklıkların yavaş yavaş artması ile beraber Ankaralı vatandaşlar sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla ilgi göstermeye başladı. Bu kapsamda bir çok programın gerçekleştiği Ankara'da Nisan ayı konser listesi yavaş yavaş belli olmaya başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Nisan ayı konser listesi! Ankara'da Nisan'da hangi konserler var?

Ankara nüfus yoğunluğu ve kültür sanat etkinliklerine fazla ilgi gösterilen bir şehir olarak ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ankaralılar beğendikleri ve takip ettikleri sanatçıların gerçekleştireceği konserlere ilgi gösteriyor. Şehir genelinde özel kuruluşlar ya da belediye yönetimleri tarafından konserler gerçekleştiriliyor. 

ANKARA'DA NİSAN AYINDA HANGİ KONSERLER VAR?

Sık bir şekilde konserlerin düzenlendiği Başkent'te Mart ayının sonlarına gelinmesi ile beraber vatandaşlar Nisan ayının programını araştırmaya başladı. Nisan ayında da sevilen sanatçıların Ankara'da konser vereceği öğrenildi. Şu ana kadar Nisan ayında belli olan konser listesi şu şekilde oldu;

13 Nisan Nazan Öncel

17 Nisan Zakkum

17 Nisan Sedef Sebüktekin

19 Nisan Candan Erçetin

20 Nisan Cenk Taner

24 Nisan Hüsnü Arıkan & Dengin Ceyhan

24 Nisan Yeni Türkü

26 Nisan Oğuzhan Koç

26 Nisan Nova Norda 

28 Nisan Şanışer & Sokrat St

KONSER SAYISI ARTABİLİR

Nisan ayında Ankara'da yapılacak konser sayısının artması bekleniyor. Ankara yılın her ayında yerli ve yabancı pek çok sanat organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Nisan ayından sonraki aylarda yaz aylarının içine girilecek olmasından dolayı daha fazla konserin olması bekleniyor.

Festivaller ve özel konserler kapsamında Ankara'ya gelen sanatçılar büyük çapta konserlere imza atıyorlar. Konserlere ek olarak çeşitli tiyatro ve spor organizasyonları da başkentte gerçekleşen etkinlikler arasında kendilerine yer buluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaban çiçekleri dizisi nerede hangi şehirde çekiliyor?

Yaban çiçekleri dizisi nerede hangi şehirde çekiliyor?