ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Başkent Ankara'daki konser takvimi açıklanmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Sakiler grubunun kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Sakiler konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber / Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? - Başkent Ankara'da düzenlenen etkinlikler kent halkı tarafından yakından takip ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) konser duyurusu yapmaya devam ederken kentte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından yeni bir konser programı duyuruldu. ABB tarafından yapılan duyuruda kentte Sakiler konserine imza atılacağı ifade edilirken Sakiler hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Bu kapsamda ''Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Sakiler konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA SAKİLER KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Sakiler grubu konserinin detayları belli oldu. ABB'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada '' Sevilen şarkıları kendilerine özgü yorumlarıyla seslendiren sakilerofficial Gazi Park Ankara'da!'' denildi. 5 Mayıs 2024 saat 20.00'de gerçekleşecek bu konsere tüm başkentliler davet edildi. Gazi Park'ta düzenlenecek olan konserin 5 Mayıs Pazar günü saat 20.00'da başlayacağı öğrenildi.

ANKARA SAKİLER KONSERİ BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Sakiler gurubu konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Emniyet, Çarşı Yolu Sk. No:2, 06560 Yenimahalle/Ankara adresinde bulunan Gazi Park'ta konsere ücretsiz katılım sağlanabilecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Kurban Bayramı  ne zaman, kaç gün tatil olacak?

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil olacak?