ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'daki konser takvimi açıklanmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Simge'nin kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Simge konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da düzenlenen etkinlikler kent halkı tarafından takip edilenler arasında yer alıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) konser duyurusu yapmaya devam ederken kentte yeni bir konser programı daha duyuruldu. Yeni duyuru bu kez Polatlı Belediyesinden geldi. Polatlı Belediyesi tarafından yapılan duyuruda kentte Simge konserine imza atılacağı ifade edilirken Simge hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Bu kapsamda ''Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Simge konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA SİMGE KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Simge konserinin detayları belli oldu. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ‘’Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz; ‘SİMGE ile Yaza Merhaba’ Konserimize tüm değerli hemşehrilerimiz davetlidir.'' denildi. 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00'de gerçekleşecek bu konsere tüm başkentliler davet edildi. 

Yeni Belediye Binası Bahçesi'nde düzenlenecek olan konserin 3 Mayıs Cuma günü saat 20.00'da başlayacağı öğrenildi.

ANKARA SİMGE KONSERİ BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Polatlı Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Simge konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Ayrıca konser için saat 19.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacağı ifade edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çubuk Belediyesi vişne üretimine devam ediyor

Çubuk Belediyesi vişne üretimine devam ediyor