ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da düzenlenecek Adana Tanıtım Günleri'nin tarihi belli oldu!

Ankara'da düzenlenecek Adana Tanıtım Günleri'nin tarihi belli oldu!

Kentlerin tanıtım günlerine olan ilgi ve merak devam ediyor. Başkent Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerini kaçırmak istemeyen Ankaralılar da tanıtım günleri takvimini merak ediyor. Adana Tanıtım Günleri'nin Ankara'da düzenleneceği açıklanırken takvim de belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da düzenlenecek Adana Tanıtım Günleri'nin tarihi belli oldu!

Kentlerin kültürleri, coğrafyaları ve eşsiz lezzetlerini tanıtmak ve gelir elde etmek üzere tanıtım günlerine olan ilgi devam ediyor. Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerine katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarını sürdürürken bu kez Adana Tanıtım Günleri için tarih verildi. 

Adana Tanıtım Günleri'nin Ankara'da düzenleneceği kaydedilirken merak edilen takvim de açıklandı. Adana Tanıtım Günleri'nin ne zaman düzenleneceğini merak edenler ise ‘’Ankara Adana Tanıtım Günleri nerede, ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?'' sorularına yanıt arıyor. 

ANKARA'DA DÜZENLENECEK ADANA TANITIM GÜNLERİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

Başkent Ankara'ya damak çatlatan lezzetleri ile gelecek olan Adana Tanıtım Günleri'ne olan ilgi şimdiden arttı. Adana Tanıtım Günleri'nin düzenleneceği adres ve tarih detayları belli oldu. Genel merkezi Ankara Maltepe’de bulunan Adanalılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonuyla “Ankara’da 2. Adana Gastronomi ve Kültür Günleri” gerçekleştirilecek. 

Dört gün boyunca sürecek etkinlik 21 - 24 Aralık 2023 tarihlerinde meraklılarını ağırlayacak.  Etkinlikte Adana lezzetlerinin Ankara’da tanıtılmasının yanı sıra müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi, Adana yemekleri gastronomi atölyesi ve konserler gibi etkinlikler yer alacak.  

ALTINPARK'TA 21 - 24 ARALIK TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK

Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde Ankara’da yaşayan 70 bin Adanalıyla birlikte tüm başkentlilere hitap edecek olan Ankara’da 2. Adana Gastronomi ve Kültür Günleri’nde Adana kebabı, içli köfte, nohutlu dolma ve Adana şalgamı gibi şehir lezzetlerinin yanı sıra Adana’nın kültür ve turizmine yönelikler tanıtımlar yapılacak. Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayacak etkinlik, Ankara’da yaşayan 70 bin Adanalı bir araya getirmeyi hedeflerken geçen yıl olduğu gibi yine Ankaralıların yoğun ilgisi olacağı tahmin ediliyor.   Adana lezzetlerini tatmak isteyenler 21 - 24 Aralık tarihleri arasında Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'ni ziyaret edebiliyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı

Gençlerbirliği Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı