ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da düzenlenen Ardahan Tanıtım Günleri'ne Vali Çiçek katıldı!

Ankara'da düzenlenen Ardahan Tanıtım Günleri'ne Vali Çiçek katıldı!

Başkent Ankara'da Ardahan Tanıtım Günleri devam ediyor. Tanıtım Günleri'ne yoğun ilgi devam ederken Ardahan Tanıtım Günleri'ndeki stantları Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ziyaret etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da düzenlenen Ardahan Tanıtım Günleri'ne Vali Çiçek katıldı!

Pek çok ilçenin tanıtım günleri devam ederken Başkent Ankara şimdilerde Ardahan Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yapıyor. Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ankara’da düzenlenen Ardahan İli ve İlçelerinin Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Tanıtım Günlerine CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, İller İdaresi Genel Müdürü (eski Ardahan Valisi) Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan da görev yapmış eski valiler, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, Ardahanlı hemşeriler ve Ankaralı vatandaşlar katıldı.

Ardahan Valiliğinin de destekleri ile Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanlığı'nda düzenlenen tanıtım günlerine katılan Vali Çiçek, resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafın Ardahan’ın tanıtımı için açtığı stantları ziyaret etti.

VALİ ÇİÇEK ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ'NE KATILDI

Ardahan Valisi Çiçek, kentin tanıtımı açısından bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Ardahan il olduğu günden bu yana her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Özellikle devletimizin son yıllarda yaptığı destekler ile il merkezi başta olmak üzere ilçelerimiz ve köylerimizin alt ve üst yapı çalışmaları ve ulaşım noktasında çok iyi seviyelere ulaştı. 

Yakın zaman da ilçelerimizin tamamı doğalgaza kavuşacak. Biz özellikle il dışında yaşayan Ardahanlı hemşerilerimizden, iş insanlarımızdan Ardahan’a yatırım yapmaları konusunda desteklerini bekliyoruz. Tanıtım günlerimize katılarak, destek veren tüm misafirlerimize ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Ardahan Tanıtım Günleri 3 gün boyunca Ankara Altınpark’ta 3 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı konut satışına yeni düzenleme getirmeye hazırlanıyor

Ticaret Bakanlığı konut satışına yeni düzenleme getirmeye hazırlanıyor