ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da ekim ayı etkinlik takvimi belli oldu! Konserden tiyatroya her zevke hitap eden etkinlikler

Ankara'da ekim ayı etkinlik takvimi belli oldu! Konserden tiyatroya her zevke hitap eden etkinlikler

Başkent Ankara'daki kültür sanat etkinlikleri yakından takip ediliyor. Ankara'da ekim ayı boyunca düzenlenecek olan etkinlikler merakla takip edilirken sanatseverler için etkinlik takvimini derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da ekim ayı etkinlik takvimi belli oldu! Konserden tiyatroya her zevke hitap eden etkinlikler

Türkiye'de pek çok ilde ücretli ve ücretsiz sosyal etkinlikler düzenleniyor. Sosyal etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken ekim ayı boyunca Ankara'da konser ve tiyatro gösterimleri sanatseverlere unutulmaz anlar yaşayacak.

Tiyatrodan konsere, spor karşılaşmalarından stand-up gösterilerine kadar 7’den 77’ye her zevke hitap eden etkinlikler ekim ayı boyunca dikkati çeken bir program sunuyor.

ANKARA'DA EKİM AYI ETKİNLİKLERİ

6 Ekim tarihinde "Rock’ın sesi" olarak tanınan Rock and Roll Hall of Fame üyesi, Deep Purple'ın eski basçısı ve solisti Glenn Hughes, "Glenn Hughes performs Deep Purple Classics Live" projesiyle Ankara’ya geliyor. Deep Purple efsanesini günümüze taşıyacak olan konser, ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi'de gerçekleşecek.

aw047265-03.jpg

MOR VE ÖTESİ ANKARA'DA KONSER VERECEK

Rock müzik dünyasının en popüler gruplarından Mor ve Ötesi, şarkılarıyla 20 Ekim tarihinde Ankara Armada AVM’de hayranlarıyla buluşacak. İsveç'in dünyaca ünlü melankolik sesi Jay-Jay Johanson, 20 Ekim’de Ankara Milyon Performance Hall'da sahne alacak.

KOMEDİ OYUNU ANKARA'DA SERGİLENECEK

"Her Aşk Biraz Komiktir", "Arabesk Müzikali", "Kadın Kafası" ve "Emlakçıyı Beklerken" oyunlarının yazarı İrfan Kangı’nın boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" 16 Ekimde Ankara Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Sahnesi’nde perdelerini açacak.

aw047265-05.jpg

Erkan Kolçak Köstendil’in kalede kalmak, aile olmak, yalnız kalmak ve çizgilerin dışına çıkmak hakkındaki tek kişilik gösterisi "12 Numaralı Adam" 25 Ekim'de ise Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

Semih Çelenk’in yazdığı ve yönettiği, Fırat Tanış’ın sahnede oynadığı Abdal hikayesi "Gelin Tanış Olalım", ekim ayı boyunca sahnede olacak. 19 Ekim’de Ankara MEB Şura Salonu’nda sahnelenecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında duyuru yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında duyuru yaptı