ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da Mehmetçiğin Kaleminden sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Ankara'da Mehmetçiğin Kaleminden sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Ankara'da duygulandıran bir sergi açıldı. Milli ve manevi değerlerimizin en önemli sembollerinden olan askerlerimizin sınır ötesi operasyonlarda çekilen fotoğraflarının kara kalemle resmedilmiş hallerinin yer aldığı sergiye büyük bir ilgi gösterildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da Mehmetçiğin Kaleminden sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Ankara'da bir AVM'de bakanların bir daha baktığı ve duygu dolu anlar yaşadığı bir sergi açıldı. Söz konusu serginin Milli Savunma Bakanlığı tarafından organize edildiği ifade edildi.

“Mehmetçiğin Kaleminden” adlı sergide kara kalem çalışması olarak bilinen resim yapma tekniği ile hazırlanan tablolar yer aldı. Serginin organizasyonunu üstlenen Binbaşı İsmail Kahyaoğlu söz konusu görsellerin Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatına ait olduğunu ifade etti.

TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Askerimizin her zaman şefkat ve merhamet ile hareket ettiğinin ve bundan dolayı her zaman milletimizin sevgisine mazhar olduğun ifade eden Binbaşı Kahyaoğlu tüm vatandaşları sergiye davet etti. AVM'de bulunan vatandaşlarda söz konusu sergide yer alan tabloları detaylı bir şekilde incelediler. Söz konusu tablolara duygulu bir şekilde bakan vatandaşlar askerlerimize duydukları derin sevgi ve saygıdan bahsettiler.

PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK

Görenlerin büyük bir ilgi ile tek tek baktıkları tabloların yer aldığı "Mehmetçiğin Kaleminden" kara kalem resim sergisi 28 Ocak Pazar günü akşam 21.00'e kadar ziyaretçiler için açık olacak. MSB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce açılan sergiye son gününe kadar vatandaşların büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Söz konusu serginin ardından ülke genelinde benze adımların atılması bekleniyor. Vatandaşlar söz konusu etkinliklere yoğun bir katılım sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Liderlik maçının galibi Ankaragücü Astor! TVF Spor Lisesi'ni set vermeden mağlup etti

Liderlik maçının galibi Ankaragücü Astor! TVF Spor Lisesi'ni set vermeden mağlup etti