ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor

Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor

Başkent Ankara’da çeşitli etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Ankara’daki kültür turizminin canlanması için çeşitli projelere imza atılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi de Miras Şantiye Gezilerini devam ettiriyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor

Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor - Türkiye’nin Başkenti Ankara’da pek çok etkinliğe imza atılıyor. Ankara’da düzenlenen etkinliklere ilişkin programlar vatandaşların gündeminde yer alırken takvim açıklamaları yakından takip ediliyor. Kentte birbirinden farklı gezi duyuruları yapılırken hak ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmetlerine devam ettiğini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kent turizmini canlandırmak ve kent tarihini tanıtmak için hayata geçirdiği ‘Ankara Miras Şantiye Gezileri’ devam ediyor.

ABB’nin hayata geçirdiği ‘Ankara Miras Şantiye Gezileri’ devam ederken yapılan yeni açıklamalar da Ankaralılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Uzman rehberler eşliğinde gerçekleşen Miras Şantiye Gezilerine katılan vatandaşlar restorasyon çalışmaların sürdüğü Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi’ni gezerken çalışmalar hakkında da bilgi alıyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN MİRAS ŞANTİYE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin kentin kültürel ve tarihi mirasının korunmasının yanı sıra gelecek nesillere aktarılması ve vatandaşlara hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlediği Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor. 

20’ncisi düzenlenen Ankara Miras Şantiye Gezileri’nde tarihi alanları gezen Ankaralılara eşlik eden Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı Kültürel Mirasın Korunması Şube Müdürü Sinem Battaloğlu, gezilere ilginin yoğun olduğunu belirtti. Düzenlenen geziye katılarak Ankara tarihi ve bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Ankaralı vatandaşlar ise proje kapsamında belediyeye teşekkürleri iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar dışarı çıkmak için bir kez daha düşünün! Öğleden sonra bir anda bastıracak

Ankaralılar dışarı çıkmak için bir kez daha düşünün! Öğleden sonra bir anda bastıracak