Ankara'da Murat Boz rüzgarı esti

Başkent Ankara, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında pek çok ünlü sanatçıyı ağırladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Günü kapsamında konser programlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken Murat Boz da kentte sahne aldı.

Ankara'da Murat Boz rüzgarı esti

Ülkemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında oek çok program duyurusuna yer verildi. Başkent Ankara'da da belediyeler tarafından birbirinden farklı etkinlik duyurularına yer veriliyor. Ankara'da konser programları devam ederken 18 Mayıs tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) organizasyonunda Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda Murat Boz konserine imza atıldı

ABB, 17 - 18 ve 19 Mayıs günlerinde konser takvimini duyururken 18 Mayıs Cumartesi günü sevilen şarkıcılardan Murat Boz, hayranları ile bir araya geldi. Ünlü şarkıcı Murat Boz, Ankara'da binlerce vatandaşın katıldığı konserde en popüler şarkılarını seslendirdi.

ANKARA'DA MURAT BOZ KONSERİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Ankara'daki Murat Boz konserini kaçırmak istemeyen müzikseverler 18 Mayıs tarihinde Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'na akın etti. Ankara Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, sanatçı Murat Boz saat 20.00'de sahne aldı.

Ankara'da Murat Boz rüzgarı esti

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenen, gençlerin ve öğrencilerin katılım gösterdiği konserde, Boz sevilen şarkılarını seslendirdi. Konsere katılan genler, etkinlik için ABB'ye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER