ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da müzik sesi dinmiyor! ABB yeni haftanın konser programını duyurdu

Ankara'da müzik sesi dinmiyor! ABB yeni haftanın konser programını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, aralık ayında da konser etkinlikleri düzenlemeye devam edecek. Haftalık konser programını yayımlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni takvimi yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da müzik sesi dinmiyor! ABB yeni haftanın konser programını duyurdu

Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışını sürdüren ve hizmetlerini iyileştirmek üzere çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşlı yaptığı çalışma ve etkinlikler konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Birbirinden farklı etkinliklere imza atmayı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni bir etkinlik duyurusunda bulunurken konser programına devam edeceğini belirtti.

ABB, müzik sesinin dinmemesi için bir programa daha yer verirken yeni bir konser programları vatandaşlarla bir araya getirmeye devam edeceğini açıkladı. ABB resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden konser programına ilişkin detaylara yer verdi.

ABB YENİ KONSER PROGRAMINI DUYURDU

ABB tarafından yapılan resmi açıklamada ''Gençlik Parkı Tiyatro Salonumuzdan Müzik Sesleri Yükselmeye Başlıyor'' ifadelerine yer verildi. Tüm Başkent Ankara halkının davet edildiği konser programının 2 Aralık tarihinde Gençlik Parkı içerisinde bulunan Tiyatro Salonu'nunda olacağı kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-11-28-141605.png

Arpanatolia konserinin 2 Aralık tarihinde saat 19.30'da Gençlik Parkı'nda dinleyicisi ile buluşacağı bildirildi. Konserin ücretsiz olacağı da bilgiler arasına eklenirken vatandaşlar bu konser ziyafeti için belirtilen tarih ve adresi ziyaret edebilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrolarını yenileme çalışmalarını tamamladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrolarını yenileme çalışmalarını tamamladı!