ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da Sertab Erener rüzgarı esecek! Ücretsiz konser keyfinin tadını çıkarın

Ankara'da Sertab Erener rüzgarı esecek! Ücretsiz konser keyfinin tadını çıkarın

Başkent Ankara'da birbirinden farklı programlara imza atılıyor. Belediyeler tarafından açıklanan konser takvimleri araştırılırken Ankara’nın Başkent oluşunun 100. yılı için yapılacak etkinlikler merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Sertab Erener rüzgarı esecek! Ücretsiz konser keyfinin tadını çıkarın

Başkent Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Konser etkinlikleri merakla takip edilirken ücretsiz etkinlikler hakkında araştırmalar da devam ediyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB, 13 Ekim Ankara’nın Başkent oluşunun 100. yılı sebebiyle bir konser düzenleyeceklerini duyurdu.

13 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçı Sertab Erener'in sevilen şarkılarını Başkentliler için seslendireceği açıklandı.

ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN YIL DÖNÜMÜNDE SERTAB ERENER KONSERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 13 Ekim Ankara’nın Başkent oluşunun 100. Yılında Başkentliler için kutlama programı hazırladı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Atatürk Spor Salonu’nda 100. yılı özel bir konser ile kutlayacak olan ABB, detayları da duyurdu.

screenshot-6.jpg

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek olan konserde sevilen sanatçı Sertab Erener sahne alacak. Konser ücretsiz olurken ABB de tüm Ankara halkını 13 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’na davet etti.

ATATÜRK SPOR SALONU NEREDE?

Atatürk Spor Salonu, Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde bulunan salon sporlarına hizmet eden spor salonudur. 4 bin 500 seyirci kapasiteli salonda, 500 araçlık otopark bulunmaktadır. Ulus'a giden her toplu taşıma aracı ile alana ulaşma imkanı bulunmaktadır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB açıkladı! Bir ayda 228 bin terörist etkisiz hale getirildi

MSB açıkladı! Bir ayda 228 bin terörist etkisiz hale getirildi