ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da tarihe tanıklık eden gazeteciler unutulmadı! Bizim Hikayemiz sergisine yoğun ilgi

Ankara'da tarihe tanıklık eden gazeteciler unutulmadı! Bizim Hikayemiz sergisine yoğun ilgi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne sayılı günler kaldı. Bu kapsamda Ankara'da, sahada çalışan gazetecilerin unutulmaz anlarından oluşan 'Bizim Hikayemiz' sergisi düzenlendi.
Ankara'da tarihe tanıklık eden gazeteciler unutulmadı! Bizim Hikayemiz sergisine yoğun ilgi

Ankara'da, çalışan gazeteciler için unutulmaz anların derlendiği duygulandıran bir sergi düzenlendi. 

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, sahada çalışan ve unutulmaz anlara tanıklık eden gazetecilerin renkli objektiflere yansıyan görüntülerinden oluşan bir sergiye imza attı. 

‘Bizim Hikayemiz’ adlı sergi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde bulunan sanat galerisinde gerçekleşti. Sergide, 70 fotoğraf bulunuyor. Sahada çalışan gazetecilerin efsane anlarının görücüye çıktığı sergide, siyasi kişilerin haberleştirildiği anların fotoğrafları da ziyaretçilere sunuluyor. 

BİZİM HİKAYEMİZ BEĞENİ TOPLUYOR 

Sergi, açılış konuşmalarıyla başladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Erhan Özer’in yanı sıra basın kuruluşlarının medya temsilcileri ile çok sayıda bölüm öğrencisi katılımıyla başlayan sergi yoğun ilgi aldı. 

Sergi açılışında konuşan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Erhan Özer, her türlü olaya hakim olan gazetecilerin, meşakkatli meslek hayatlarının çeşit çeşit deneyimle donandığını belirterek, gazetecilerin bilge insanlar olduğunu söyledi. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu ise, yaptığı konuşmada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, k gece gündüz çalışan basın emekçilerine özverili çalışmalarından dolayı şükranlarını sundu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hafta sonu ve tatil planı olan Ankaralılar akın edecek! Ailelerin gözdesi olacak çocuklar eğlenirken öğrenecek

Hafta sonu ve tatil planı olan Ankaralılar akın edecek! Ailelerin gözdesi olacak çocuklar eğlenirken öğrenecek