ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da üç farklı korodan aynı sahnede müzik ziyafeti verildi!

Ankara'da üç farklı korodan aynı sahnede müzik ziyafeti verildi!

Bugün Ankara'da aynı sahnede 3 farklı korodan müzik ziyafeti verildi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarındaki konsere müzikseverler katılım sağladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da üç farklı korodan aynı sahnede müzik ziyafeti verildi!

Bugün müzikseverler için Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında 3 farklı koro tarafından aynı sahnede konser verildi. Düzenlenen bu konserin sonunda üç koro da aynı anda sahneye çıkarak Türkiye'de pek çok kişi tarafından sevilen Sezan Aksu'nun “Olmaz olsun” parçasını seslendirdi.

ANKARA'DA ÜÇ KORO AYNI SAHNEDE MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ!

Düzenlenen bu konserde müziğe gönül vermiş amatör koristlerden oluşan KoroPopsesli, FeminAnka ve Anchorus koroları, Ankara'da dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı ve Koro Eğitimcileri Derneğinin düzenlediği konsere Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarındaki konsere müzikseverler katılım sağladı.

KoroPopsesli'nin pop müziğin unutulmaz şarkılarından bir repertuvarla sahne aldığı konserde, sadece kadın koristlerden oluşan FeminAnka da repertuvarında yer alan etnik ve çağdaş eserleri dinleyicilerle buluşturdu. Bununla birlikte Anchorus ise rock şarkıların çok sesli düzenlemelerini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Son olarak müzikseverlerin zaman zaman şarkılara eşlik ettiği konserin sonunda üç koro da sahneye çıkarak Sezen Aksu'dan "Olmaz olsun" adlı parçayı seslendirdi. Bu sayede bugün Ankara'da müzik severler üç grup ile birlikte müzik ziyafeti çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Genel Müdürlüğü mühendis ve tekniker kadrolarında personel alımı yapacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü mühendis ve tekniker kadrolarında personel alımı yapacak!