ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da yaşayan 14-20 yaş arası gençleri ilgilendiriyor! Başvuran gençler tatille ödüllendirilecek

Ankara'da yaşayan 14-20 yaş arası gençleri ilgilendiriyor! Başvuran gençler tatille ödüllendirilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kültür, sanat, şiir ve edebiyat etkinlikleri devam ediyor. Çeşitli etkinlikler vatandaşların gönlünü kazanan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel şiir yarışması düzenleyeceğini duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da yaşayan 14-20 yaş arası gençleri ilgilendiriyor! Başvuran gençler tatille ödüllendirilecek

Ankara'da kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkenti kültür, sanat, şiir ve edebiyatla buluşturmayı sürdürürken yeni açıklaması ile dikkati çekti.

ABB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiir yarışması düzenleyeceğini duyurdu. Ankara'da ikamet eden gençlere özel düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler için detaylar da belli oldu.

ANKARA'DA CUMHURİYET BAYRAMI TEMALI ŞİİR YARIŞMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel şiir yarışması düzenleyeceklerini duyurdu. Başkentli gençlere özel olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı yarışmaya başvurular Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılının kutlanacağı 13 Ekim 2023 Cuma günü başlayacak. Başvurularını 23 Ekim 2023 tarihi mesai bitimine kadar ''https://forms.ankara.bel.tr/29-ekim-siir-yarismasi'' adresi üzerinden yapabilecek adaylar için katılım koşulları da belirlendi. Buna göre; 14 - 20 yaş arasındaki gençlere açık olan yarışmaya katılmak isteyenler başvurularını 23 Ekim 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapabilecek.

tasarim-2.jpg

AKÇAKOCA TATİLİ VE KİTAP SETİ HEDİYE EDİLECEK

Ankara’da yaşayan gençlerin sanata teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiir yarışmasında;

Katılımcılara ait şiirler dil, üslup, anlatım ve estetik yönünden değerlendirilecek ve 6 kazanan belirlenecek. Belirlenen 6 şiir, 29 Ekim ve haftasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesapları ve basın bülteninde yayınlanırken şiirlerin sahipleri ve aileleri Akçakoca Sosyal Tesisleri’nde tatil ve kitap seti ile ödüllendirilecek.

14 - 20 yaş aralığındaki gençlerin yarışma başvurularını en geç 23 Ekime kadar yapması gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okullardaki ara tatil kalktı mı? Bakan Tekin açıkladı

Okullardaki ara tatil kalktı mı? Bakan Tekin açıkladı