ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralı sanatseverlere müjde! Zerrin Tekindor Ankara'da seyircisi ile buluşacak

Ankaralı sanatseverlere müjde! Zerrin Tekindor Ankara'da seyircisi ile buluşacak

Ankara'da çeşitli kültür - sanat faaliyetleri devam ediyor. Başkent Ankara'da devam eden kültür - sanat faaliyetlerine ilgi yoğunken tiyatro severler için müjdeli haber de geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı sanatseverlere müjde! Zerrin Tekindor Ankara'da seyircisi ile buluşacak

Başkent Ankara'da kültür - sanat faaliyetlerine olan ilgi devam ediyor. Başkent halkının sosyal faaliyetlere olan ilgisi devam ederken yeni tiyatro oyunlarının sahneleneceği tarihler de araştırılmaya başlandı.

Usta oyuncu Zerrin Tekindor'un tek kişilik tiyatro oyunu "Toz", aralık ayında Ankaralı sanatseverlerin karşısına çıkacak. Sezonun en ilginç yapımları arasında yer alan oyunun biletleri de satışa sunuldu.

"TOZ", ANKARALI SEYİRCİLERLE BULUŞACAK

Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan tek kişilik kadın oyunu "Toz", sahne yolculuğuna devam ediyor. Hira Tekindor’un yönettiği, Zerrin Tekindor’un performansıyla hafızalara kazınan oyun, Aysa Prodüksiyon organizasyonuyla 24 ve 25 Aralık tarihlerinde Ankara MEB Şura Salonu’nda seyirciyle buluşacak.

ekran-goruntusu-2023-11-27-143924.png

Sezonun en dikkat çekici oyunları arasında yer alan Toz'un biletleri 440 TL'den satışa sunuldu.

ekran-goruntusu-2023-11-27-143916.png

Toplamda 65 dakika süren oyun, 24 - 25 Kasım tarihleri arasında Ankaralı seyircileri için sahnede olacak. Trajedi türüyle tiyatroseverlerin karşısında olacak olan oyunda Zerrin Tekindor, oyunculuk performansını sergileyecek. Saat17.00, 19.00 ve 21.00'da seyirci ile buluşacak olan Toz adlı tiyatro oyunu Ankara'nın ardından İzmirli sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı!