ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralı sinemaseverler için bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu!

Ankaralı sinemaseverler için bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu!

Yeni yılla birlikte vizyona girecek yeni filmler için geri sayım başladı. Soğuk kış günlerinde Ankaralı sinemaseverlerin içini ısıtacak birbirinden güzel yerli ve yabancı filmler beyazperdede izleyicilerini bekliyor. Haberankara.com olarak 19 Ocak 2024'te vizyona girecek filmleri sizler için derledik. İşte detaylar...
Ankaralı sinemaseverler için bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu!

Sinemaseverleri beyazperdeyle buluşturacak dördü yerli üçü yabancı 7 yeni film, bu hafta vizyona giriyor. Birçoğu komedi türünde olan filmlerde korku ve macera kategorisinde de filmler vizyona girecek. İşte bu hafta vizyona girecek o filmler…

LOHUSA

Yönetmenliğini ünlü Yönetmen Kıvanç Baruönü, senaristliğini ise yazdığı ve oynadığı filmlerle izleyenleri kendine hayran bırakan Gupse Özay'ın üstlendiği Lohusa filmi komedi türüne izleyenlerin karşısına çıkıyor. Filmin konusunda, doğumdan sonraki lohusalık döneminde olan başrol karakterinin başına gelen olaylar anlatılıyor ve yeni doğum yapmış annelerin yaşadığı toplum baskısını ve geçirdiği zorlukları tüm gerçekliği ile eğlenceli bir tarzda izleyenlerle buluşturuyor.

KARDEŞ TAKIMI

Türkiye'nin en çok izlenen YouTube kanallarından biri olan "Noluyo Ya?" kurucularından Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çiftinin oynadığı Kardeş Takımı, aile ve komedi türünde yer alıyor. Filmin konusu ise ebeveynlerinin dünya geleceğine yön veren bir teknoloji şirketinde ajan olduklarını öğrendikten sonra kaçırılmasıyla, evdeki süper bilgisayarın da yardımıyla onları kurtarmak için kolları sıvayan Deniz, Ali, Derya ve Yaz kardeşlerin yaşadığı maceraları anlatıyor.

AFACANLAR KAMPTA

Afacanlar: İş Başa Düştü filminin devamı niteliğinde sayılabilecek Afacanlar Kampta filminin Emirhan’ı Berat Efe Parlar, bu sefer dedesinin şehir dışındaki çocuk kampında çalışan bir ağabey olarak kamera karşısına çıkıyor. Filmde afacan çocuklarla yaşadığı zorlu maceraların yanında, belgesel çekmek için yurt dışından gelen ekibin aslında kampta bulunan Zinya Çiçeğini çalmaya çalışan gizli ajanlar olduğunu öğrenen Emirhan’ın, çocuklarla işbirliği yaparak yaşadığı maceralar eğlenceli bir şekilde izleyicilerle buluşuyor.

ÖRDEKLERİN GÖÇÜ

Bu hafta vizyona girecek filmlerin animasyon kategorisindeki tek filmi olan Ördeklerin Göçü, çocuklarına karşı korumacı bir babanın maceraperest çocuklarının, dünyayı görme hevesiyle babasını ikna ederek Güney Amerika’ya doğru yola çıkılan seyahatte başına türlü olaylar gelen bir ördek ailesini konu alıyor. Yapımını ünlü animasyon filmlerinden Minyonlar’ın yaratıcısı ILLUMINATON stüdyolarının üstlendiği film çocukların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

MİHREZ 3: CİN BEBEK

Türk yapımı korku filmlerinde beğeniyle izlenen Mihrez serisinin üçüncü filmi olan Mihrez 3: Cin Bebek, Selma ve Muzaffer çiftinin, çocuklarının doğumundan sonra yaşadıkları esrarengiz olayların tüm köye yayılmasıyla beraber kendilerini içinde buldukları bir laneti konu ediniyor. İzleyicileri sıkmayacak 1 saat 15 dakikalık filmin yönetmenliğini Engin Akyıldırım üstleniyor.

RUHLAR BÖLGESİ: KARANLIK TARAF

Ünlü korku filmi serisi Ruhlar Bölgesi’nin altıncı filmi olan Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf filminin konusu, gizli bir tarikat kurucusunun sebebi bilinmeyen bir yangında ölümü üzerine diğer tarikat üyelerinin bu olayı araştırmasıyla yaşanan paranormal olayları anlatıyor. Filmde başrolü Keith David, Bruce Davison ve Rachel True paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Mike Sargent oturuyor.

HAYVAN KRALLIĞI

Cannes Film Festivali’nin Belirli Bir Bakış bölümünde açılış filmi olarak gösterilen Hayvan Krallığı bu hafta vizyona giren filmler arasına konusu en dikkat çekici filmlerden biri olarak göze çarpıyor. Avrupa sinemasının önde gelen yönetmenlerinden bir Thomas Cailley filmi olan Hayvan Krallığı, sebebi bilinmeyen bir mutasyon sonucu kimi insanların çeşitli hayvanlara dönüştüğü bir evrende, François'in oğluyla birlikte, hayvana dönüşüp ormana kaçan karısını bulmasını konu ediniyor. Film izleyicilerine, sürüngenlerden deniz canlılarına kadar uzanan geniş bir hayvanlar dünyası sunarken filmdeki hayvan türlerinin çizimi İsviçreli çizgi romancı Frédérik Peeters imzası taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi kartı kullananlar sakın bu 3 hatayı yapmasın

Kredi kartı kullananlar sakın bu 3 hatayı yapmasın