ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralı tiyatroseverleri buraya alalım! Hücreler oyunu Ankara'da sahnelenecek

Ankaralı tiyatroseverleri buraya alalım! Hücreler oyunu Ankara'da sahnelenecek

Başkent Ankara'daki sosyal ve kültürel etkinlikler yakından takip ediliyor. Kentteki etkinlikleri takip eden vatandaşların araştırmaları devam ederken bu kez tiyatroseverlerin ilgisini çekecek bir duyuruya yer verildi. Ankara'da düzenlenecek olan Hücreler adlı tiyatro oyununun gösterim tarihi belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı tiyatroseverleri buraya alalım! Hücreler oyunu Ankara'da sahnelenecek

Ülkemizde düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Söz konusu etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar için yeni bir etkinlik duyurusuna yer verildi.

Tiyatro ile arası ile olanlar için yapılan duyuru dikkati çekerken Ankara'da Hücreler adlı tiyatro oyunun sahneleneceği bildirildi. Bu çerçevede tiyatro oyununa ilişkin bilgiler verilirken 4 - 5 Mart tarihleri arasında müsaitlik durumu olan tüm Ankaralılar da oyuna davet edildi. 

HÜCRELER OYUNU ANKARA'DA SAHNELENECEK

İlk turnesini Ankara'da yapacak Hücreler adlı tiyatro oyunu, 4 - 5 Mart tarihlerinde ATO Congresium'da sahnelenecek. "Hücreler" tiyatro oyunun yapımını BKM'nin üstlenirken Engin Günaydın'ın yazdığı, oynadığı ve Doğu Yaşar Akal ile yönettiği oyunda ünlü isimler yer alıyor. 4 - 5 Mart tarihlerinde Başkent Ankara'da sahnelenerek turneye start verecek olan oyunda Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ rol alıyor. 

HÜCRELER OYUNUNUN KONUSU NEDİR?

4 - 5 Mart tarihlerinde ATO Congresium'da sahnelenecek olan oyunun konusu da merak ediliyor. Buna göre yapılan açıklamada Hücreler adlı tiyatro oyununun insan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreal bir komedi diliyle aktarılacağı belirtildi. "Nejat" isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak olan oyunca çökmekte olan bir organizmanın içinde hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikayesini anlatılacak. 

Öte yandan bilet fiyatları da 840 TL'den başlayarak 1.550 TL seviyesine kadar ulaşacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor!

TOBB, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda iş dünyasının görüşlerini aktarıyor!