ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralılar 16 Eylül tarihinde oraya akın edecek! Dev açılışta 2 isim konser verecek

Ankaralılar 16 Eylül tarihinde oraya akın edecek! Dev açılışta 2 isim konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kente olan yatırımları ve konser programları devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir açılış yapacak olan belediye açılışı Haluk Levent ve Sagopa Kajmer konserleriyle taçlandıracaklarını duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar 16 Eylül tarihinde oraya akın edecek! Dev açılışta 2 isim konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı pek çok etkinliği Ankaralılara duyuran ABB, kentteki konser programlarının yanı sıra yatırımlarının meyvelerini de almaya devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına özel bir konseptle konser programı başlatan ABB, BAKAP açılışının da müjdesini verdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi konser takvimine hızla devam ederken Cumhuriyetin 100'ncü yılı kutlamalarına Haluk Levent ve Sagopa Kajmer kutlamaları ile devam edileceğini belirtti. Bununla beraber açılış detayları da belli oldu.

ANKARALILARA İKİ KİŞİLİK DEV KONSER

ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda ''Cumhuriyetimizin 100. yılında Başkent'e dev bir sürpriz hazırladık.'' ifadelerine yer verildi. Bununla beraber Başkent Ankara'nın en prestijli projesi, Türkiye'nin en büyük Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı BAKAP'ın da açılacağı duyuruldu. BAKAP açılışını iki isimle taçlandıracağını açıklayan ABB, 16 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Konya Yolu 25 km. Aselsan Karşısı, Gölbaşı'nda Haluk Levent ve Sagopa Kajmer konserlerinin verileceğini müjdeledi.

ekran-goruntusu-2023-09-11-171743.png

Söz konusu konserlerin ücretsiz olacağı bildirildi. Alana saat 14.00 itibariyle Kızılay Zafer Çarşısı ve Gölbaşı Kütüphanesi önünden ring seferi düzenleneceği kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk arabasını alacaklara ÖTV sıfırlandı! Hyundai Bayon modelini 632 bin TL indirimli satacak

İlk arabasını alacaklara ÖTV sıfırlandı! Hyundai Bayon modelini 632 bin TL indirimli satacak