ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralılar duyduk duymadık demeyin! Madrigal konserini kaçırmayın işte konser takvimi

Ankaralılar duyduk duymadık demeyin! Madrigal konserini kaçırmayın işte konser takvimi

Başkent Ankara'da pek çok konser etkinliği gerçekleşiyor. Ankaralılar konser programlarına dair detayları merak ederken Madrigal grubunun konserine ilişkin bilgiler de merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar duyduk duymadık demeyin! Madrigal konserini kaçırmayın işte konser takvimi

Ankaralılar duyduk duymadık demeyin! Madrigal konserini kaçırmayın işte konser takvimi - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) yaz konserleri programları devam ediyor. ABB, sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken birbirinden farklı pek çok yeni etkinliği Ankaralılarla bir araya getiriyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programı Madrigal grubu ile devam ediyor. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Madrigal grubunun konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Madrigal konseri ne zaman?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

ANKARALILAR MADRİGAL KONSERİNE AKIN EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 12 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Madrigal konseri düzenleneceği kaydedildi. Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olacak.

ANKARA GENÇLİK PARKI NEREDE?

Ankara'nın Altındağ ilçesinin Ulus semtinde bulunan Gençlik Parkı Ankara'nın rekreasyon alanlarından biridir. Gençlik Parkı'na Ulus metrosu ile kolaylıkla ulaşım sağlanırken metro dışında Ulus'a giden tüm toplu taşıma araçları Gençlik Parkı'na ulaşmanızda yardımcı oluyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de en ucuz kiralık otomobiller! Ekonomik ve rahat ulaşım imkanı

Türkiye'de en ucuz kiralık otomobiller! Ekonomik ve rahat ulaşım imkanı