ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralılar Fasıldan Duaya etkinliğinde buluşacak! Tasavvuf müziği ile kulakların pası silinecek

Ankaralılar Fasıldan Duaya etkinliğinde buluşacak! Tasavvuf müziği ile kulakların pası silinecek

Başkent Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken yapılan bir son dakika açıklaması ile tasavvuf müziği dinlemek isteyenler için bilgi verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar Fasıldan Duaya etkinliğinde buluşacak! Tasavvuf müziği ile kulakların pası silinecek

Ramazan ayının idrak edildiği günlerde Ramazan ayına özel düzenlenen etkinlikler de merak konusu olmaya devam ediyor. Ramazan ayında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen Ankaralılar da araştırmalarına devam ederken ‘’Ankara'da Ramazan ayı etkinlikleri belli mi?'' sorularına yanıt arıyor. 

Bu çerçevede Ankaralıları kültür ve sanat etkinliklerine doyuracak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayında düzenlediği etkinlikleri de kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor. 

ANKARA'DA FASILDAN DUAYA DİNLETİSİ DÜZENLENECEK

Ankara'da düzenlenecek olan etkinliklere ilişkin ABB tarafından bilgiler verilmeye devam ederken bir açıklamaya yer verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada ‘’Mübarek Ramazan ayına özel tasavvuf müziği dinletimiz "Fasıldan Duaya" sizlerle buluşuyor.'' ifadeleri kullanılırken 26 Mart tarihinde saat 20.30'da Gençlik Parkı Büyük Sahne'de ücretsiz olarak Fasıldan Duaya dinletisinin olacağı kaydedildi. Rezervasyon için ‘’0312 507 37 62 / 67'' numarası üzerinden iletişime geçilebileceği aktarıldı. 

Türk Müziği Konserinin Sanat Yönetmeni Ahmet Taçoğlu, Sunumu ise Mustafa Kelleci'nin üstleneceği kaydedildi. Bu çerçevede dinletiye katılmak isteyenler belirtilen adreste 26 Mart tarihinde hazır bulunmalarının yeterli olduğu belirtildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Yenimahalle'de şok olay! Sedyeden düşürülen hasta hayatını kaybetti

Ankara Yenimahalle'de şok olay! Sedyeden düşürülen hasta hayatını kaybetti