ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralılar türkü dolu bir akşama hazır olun! Rezervasyonlar açıldı

Ankaralılar türkü dolu bir akşama hazır olun! Rezervasyonlar açıldı

Başkent Ankara'da çeşitli kültür sanat etkinliklerine imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan ilgi devam ederken kentte türkü dolu bir güne imza atılacağı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar türkü dolu bir akşama hazır olun! Rezervasyonlar açıldı

Başkent Ankara'da devam eden kültür sanat etkinlikleri kent halkının takibinde yer alıyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte türkü dolu bir etkinliğe imza atacağını açıkladı. Ankara halkını düzenlenecek olan konsere davet eden ABB, ‘’Başkentli tüm müzikseverler davetlidir.'' ifadelerine yer verdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentteki etkinliklere devam ederken ‘’5 Quartet ile türkü dolu bir akşam sizleri bekliyor.'' sözleri ile duyurduğu konser programına ilişkin ayrıntıları da resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. 

ABB'DEN YENİ KONSER PROGRAMI

Sosyal bir belediyecilik anlayışı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), birbirinden farklı etkinliklere imza atmayı sürdürürken yeni bir etkinlik duyurusuna yer verdi. ABB, müzik sesinin dinmemesi için bir programa daha yer verirken birbirinden farklı konser programlarını vatandaşlarla bir araya getirmeye devam edeceğini açıkladı. ABB resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden konser programına ilişkin detaylara yer verdi.  

ABB tarafından yapılan resmi açıklamada ''5 Quartet ile türkü dolu bir akşam sizleri bekliyor.  Başkentli tüm müzikseverler davetlidir.'' Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda yapılacak olan konserin 23 Şubat tarihinde saat 19.30'da gerçekleşeceği kaydedildi.

 Bilgi ve rezervasyon için ‘’0312 507 37 62 - 67'' numaralı hattın aranması gerektiği bildirildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mesai saatlerine yeni düzenleme yolda! Süre azalacak

Mesai saatlerine yeni düzenleme yolda! Süre azalacak