ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralıların ağzı tatlanacak! Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın adresi belli sakın kaçırmayın

Ankaralıların ağzı tatlanacak! Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın adresi belli sakın kaçırmayın

Başkent Ankara'da çeşitli sosyal etkinlikle imza atılmaya devam ediyor. Vatandaşlar sosyalleşmek ve farkı tatları deneyimlemek için araştırmalarını sürdürürken Dondurma ve Tatlı fuarı müjdesi verildi. Haberankara.com okurları için detayları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralıların ağzı tatlanacak! Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın adresi belli sakın kaçırmayın

Ülkemizde hemen her ilde çeşitli tanıtım günleri, fuarlar ve festivallere yer veriliyor. Başkent Ankara'da yaşayanlar da yapılan etkinlikleri kaçırmak istemezken araştırmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara'daki etkinlikleri derlemeye devam ederken bu kez ağızların tatlanacağı Dondurma ve Tatlı Festivali'nin Ankara ayağı için merak edilenleri Haberankara.com okurları için bir araya getirdik.

Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliğince düzenlenen Dondurma ve Tatlı Fuarı Ankara'da start verdi. Altınpark Fuar Merkezi'nde açılan fuar, depremin yaşandığı Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana ve Hatay'dan esnafın katılımıyla gerçekleşen fuar büyük bir ilgiyle karşılandı.

ekran-goruntusu-2023-09-22-092621.png

ANKARA DONDURMA VE TATLI FUARI NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Maraş dondurması, sarma kadayıf, baklava, künefe gibi tatlıların satışa sunulduğu stantlarda, yöresel ürünlerden fuarı ziyarete gelen vatandaşlara da ikram edildi. Ücretsiz ikram edilen Maraş dondurmasından tatmak isteyen vatandaşlar stantlar önünde uzun kuyruk oluşturdu.

ekran-goruntusu-2023-09-22-092650.png

Organizasyon Sorumlusu Teyfik Çayır, fuarın ilk günü olmasına rağmen vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandıklarını söyledi. Çayır, bu yıl 4'üncü kez düzenledikleri fuarla, sektördeki esnafın kendi tanıtımlarını yapabilmelerine bir alan açmayı hedeflediklerini belirtti. Bununla beraber deprem bölgelerinden gelen esnafa ticari açıdan katkı sağlamak adına destekte bulunduklarını açıklayan Çayır, fuarın 4 gün boyunca süreceğini belirtti.

ekran-goruntusu-2023-09-22-092614.png

24 Eylül'e kadar açık olacak fuara tüm Ankaralıları davet eden Çayır, "4 gün boyunca devam edecek ücretsiz fuarımızı vatandaşlarımızın gezmelerini isteriz. Markaları yerinde tanıyabilirler, yeni ürünleri tadabilirler, almak istedikleri ürünleri alabilirler." ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-092627.png

ALTINPARK FUAR ALANI NEREDE?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Altınpark'ın içinde yer alan Altınpark Fuar Alanı'na EGO otobüsleri ile gitmem mümkün. Şehrin merkezi Kızılay'dan ise metro ve EGO otobüsleri için şu hatları kullanabilirsiniz;

ekran-goruntusu-2023-09-22-092441.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor!

TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor!