ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'ya Hatay'ın damak çatlatan lezzetleri geliyor! Hatay Tanıtım Günleri tarihleri belli oldu

Ankara'ya Hatay'ın damak çatlatan lezzetleri geliyor! Hatay Tanıtım Günleri tarihleri belli oldu

Başkent Ankara'da düzenlenen illerin tanıtım günlerine yoğun ilgi devam ediyor. İllerin tanıtım günleri devam ederken bu kez Ankara'da Hatay Tanıtım Günleri düzenleneceği öğrenildi. Hatay'ın eşsiz lezzetleri ve kültürel zenginlikleri Ankaralılarla buluşacak. Söz konusu etkinliğin tarihi ve adresi de belli olurken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'ya Hatay'ın damak çatlatan lezzetleri geliyor! Hatay Tanıtım Günleri tarihleri belli oldu

İllerin tanıtım günleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen ve düzenlenecek olan tanıtım günlerine de yoğun ilgi devam ederken söz konusu günlere ilişkin takvim merak ediliyor. Ankaralıların farklı kültür ve lezzetleri tanımaları için yapılan bu günlere dair takvim belli olurken kentte Hatay Tanıtım Günlerine start verileceği öğrenildi. 

Başkent Ankara, Hatay'ın damak çatlatan lezzetleri ve kültürel zenginlikleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 
Ankara'da düzenlenecek olan Hatay Tanıtım Günleri'ne Hatay'ın ünlü tepsi kebabı, künefe, kağıt kebabı, peynir, kömbe, nar ekşisi, baharat, salçaları bir araya gelecek.

ANKARA'DA HATAY RÜZGARI ESECEK

Hatay Tanıtım Günleri, ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde 17 - 21 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Ziyaretçiler, Hatay'ın eşsiz lezzetlerini tatma fırsatı bulurken, kültürel mirasını yakından keşfetme şansına erişecekler.

Söz konusu tanıtım günleri için pek çok ünlü tat stantlarda yer alacak. Sizlerde Hatay özleminizi gidermek ya da Hatay'ı keşfetmek istiyorsanız Altınpark'ta bulunan ANFA Fuar ve Kongre Merkezini ziyaret edebilirsiniz.17 Ocak Çarşamba günü başlayacak olan etkinlik, 21 Ocak Pazar günü sona erecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple ürettiği akıllı saatlere yönelik konulan satış yasağı için harekete geçti

Apple ürettiği akıllı saatlere yönelik konulan satış yasağı için harekete geçti