ANTGİAD Anıtkabir'İ ziyaret etti

Antalya Genç İş İnsanları Derneği Anıtkabir ziyaretine bulundu. Hem Cumhuriyet'in 102. yılı hem de ulu önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. yılı vesilesi ile ziyarette bulunan heyete Ercan Yavaş başkanlık etti.

ANTGİAD Anıtkabir'İ ziyaret etti

ANTGİAD tarafından Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87. yılı ve Cumhuriyet’in 102. yılı vesilesi ile Anıtkabir'e ziyarette bulundu. ANTİGAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş ile dernek yönetim kurulu üyeleri yapılan ziyarette hazır bulundu.

ANTİGAD'DAN ANITKABİR ZİYARETİ!

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Cumhuriyet’in 102. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yılı vesilesiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş ile birlikte derneğin yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri katıldı.

Ziyarette, ANTGİAD olarak hem Cumhuriyet’in 102. yılını kutlamak hem de Atatürk’ü anmak üzere Ankara’ya geldiklerini söyleyen Başkan Yavaş, Anıtkabir Şeref Defteri’ne bir mesaj yazdı :
"Aziz Atatürk, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşarken, bugün aynı zamanda sana duyduğumuz sonsuz minnet ve özlemin 87. yıl dönümündeyiz.

Emanetin olan Cumhuriyet’in yılmaz savunucuları olarak huzurundayız. İlke ve devrimlerine sadakatle bağlı kalacağımıza, bilimi rehber, adaleti ilke, çalışmayı görev kabul edeceğimize söz veriyoruz."

Düzenlenen ziyaretin ardından heyet toplu olarak Anıtkabir önünde hatıra resmi çektirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER