ANASAYFA Kültür-sanat "Aşk-ı Hak ve Yunus Olmak" gösterisi Ankaralılar ile buluşacak

"Aşk-ı Hak ve Yunus Olmak" gösterisi Ankaralılar ile buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat organizasyonları düzenlenerek vatandaşların sosyalleşmesi hedefleniyor. Her yaştan vatandaşa hitap eden programlar ücretsiz olması ile dikkat çekiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
"Aşk-ı Hak ve Yunus Olmak" gösterisi Ankaralılar ile buluşacak

Ankara halkının sosyalleşmesi ve sanat ile iç içe olması adına gerçekleştirilen programlara bir yenisi daha eklenecek. Konu ile ilgili ABB kültür ve sanat hesabı üzerinden duyurusunu yaptı.

ABB'DEN TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından tüm halkın davet edildiği bir gösteriye dair bilgilendirme yapıldı. Söz konusu bilgilendirmede "Aşk-ı Hak ve Yunus Olmak" ekibi Başkentlilerle buluşuyor. Gösteri 6 Nisan 2024 Cumartesi akşamı, saat 20.30'da, Gençlik Parkı Büyük Sahne'de. Tüm halkımız davetlidir" ifadeleri yer aldı.

GÖSTER KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER BULUNUYOR

6 Nisan akşamı gerçekleşecek programda vatandaşların rol aldığı dizi ve filmlerden aşina olduğu isimlerde yer alıyor. Oyuncu Emin Olcay, Cem Kurtoğlu ve Ekrem Tamer gibi isimleri kadrosunda bulunduran gösteriye büyük bir ilgi gösterilmesi bekleniyor. 

Anadolu topraklarında 13-14.YY'da yaşamış ünlü şair ve mutasavvıf Yunus Emre'nin hayatından ve onun dünya görüşünün sahneleneceği gösteri ülkenin çeşitli yerlerinde sahneleniyor. Ankaralıların da diğer şehirlerde olduğu gibi Yunus Emre'nin hayatını anlatacak gösteriye katılım sağlaması ön görülüyor.

ABB'nin yaz dönemlerinin gelmesi ile birlikte kültür sanat ve konser etkinlikleri gibi geniş katılımlı projelere ağırlık vereceği tahmin ediliyor. Ülke genelinde sevilen isimlerin Ankaralı hayranları ile buluşturulması vatandaşlar tarafından da takdir görüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı

ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı