ANASAYFA Kültür-sanat Atatürk'ün sevdiği şarkılar Ankara'da yankılanıyor! Göksel Ankara'da konser verecek

Atatürk'ün sevdiği şarkılar Ankara'da yankılanıyor! Göksel Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konserlerle kent halkını sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Ankara Belediyesinin etkinliklerine vatandaşın yoğun ilgisi devam ederken Atatürk'ün sevdiği türküler ve şarkılardan oluşan konser programları da devam ediyor. Bu çerçevede ünlü şarkıcı Göksel'in konser vereceği açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Atatürk'ün sevdiği şarkılar Ankara'da yankılanıyor! Göksel Ankara'da konser verecek

Sosyal belediyecilik anlayışı ile projelerini ve çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşa sunuyor. Ankaralıların sosyalleşmesi ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak için çeşitli programlar düzenleyen ABB, hazırladığı konser programları ile adından söz ettiriyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent  halkını çeşitli konserlerle buluşturuyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri yankılandıran ABB, bu kez kentte Göksel'in konser vereceğini açıkladı. 

ANKARA'DA GÖKSEL KONSERİ DÜZENLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Başkentte Ata'mızın sevdiği şarkılar yankılanıyor. Değerli sanatçı gokselonline 'in eşsiz sesi ve yorumu ile Osman Şahin ve Tarık Tırıl'ın da eşlik ettiği "ATATÜRK VATANIN KALBİNDE" konserimize tüm başkentliler davetlidir.'' 23 Aralık Cumartesi günü saat 19:30'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek konsere tüm halk davet edildi.

ABB tarafından açıklanan konser programı ücretsiz olurken şarkıcı Göksel'in 23 Aralık tarihinde Ankaralılarla buluşacağı kaydedildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirileceği konser programı ise Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?