ANASAYFA Kültür-sanat Athena Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Athena Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çeşitli sanatçıların konserleri ile kutlayacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ünlü müzik grubu Athena'yı konuk edeceğini açıkladı. Ankaralılar da Athena konserine dair detayları merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Athena Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

29 Cumhuriyet Bayramı'na özel Ankara'daki konser programları merak ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında konserler duyurulmaya devam ederken ünlü müzik grubu Athena'nın Ankara'da yüzüncü yıl coşkusuna ortak olacağı bildirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılını düzenlediği etkinliklerle kutlarken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kentin dört bir yanında gerçekleşecek konserlerle taçlanacak.

Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Güneş, Athena, Selçuk Balcı, Zeynep Bastık, Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca sevilen şarkılarını Ankara'da seslendirecek. Yayımlanan programın ardından Ankaralılar ''Athena Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA ATHENA KONSERİ NE ZAMAN?

Ankara'da gerçekleşecek olan Athena konserine ilişkin takvim, ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı.

Buna göre Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Konserlerine konuk olacak Athena grubu, 26 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da hayranları ile bir araya gelecek.

ekran-goruntusu-2023-10-25-170728.png

Konser ücretsiz olurken ABB'de Athena konserine tüm Ankaralıları davet etti. Ayrıca Athena grubu, yaklaşık 2 saat sahnede iki saat kalacak. ABB'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada '' Cumhuriyet'in 100. Yılını Başkentte Coşkuyla Kutlamaya Hazır mısınız? Athena Başkentlilerle buluşmaya geliyor.

  • 26 Ekim
  • 20.00
  • Atatürk Orman Çiftliği

ekran-goruntusu-2023-10-25-170722.png

Ring Seferlerimiz

  • Gidiş: 14.00 - 20.00 / Kızılay Zafer Çarşısı - Atatürk Orman Çiftliği
  • Dönüş: 20.00 - 00.00 / Atatürk Orman Çiftliği - Kızılay Zafer Çarşısı'' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneş Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Güneş Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?