Ankara’da kültür sanat faaliyetlerine yönelik program duyuruları devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nından yeni bir duyuru yapıldı. Johannes Brahms’ın Ein deutsches Requiem eseri başkentte sanatseverlerle buluşturulacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu bu özel eseri sahneye taşıyacak.
Yapılan program açıklamasına göre konser 28 Mart saat 20:00’da olacak. Bu konserin CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salon’da gerçekleştirileceği bilgisi de verildi. Bu konseri kaçırmak istemeyen sanatseverlere yönelik duyurular yapıldı.
ROMANTİK DÖNEM REPERTUVARININ EN DERİNLİKLİ ESERİ
Devlet Çoksesli Korosu, Johannes Brahms’ın Ein deutsches Requiem eserini sanatseverlerle buluşturuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu, romantik dönem repertuvarının en derinlikli ve etkileyici eserlerinden biri olan Johannes Brahms’ın Ein deutsches Requiem'i sanatseverlerle buluşturuyor.
Konser, 28 Mart günü saat 20.00’de CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salon’da gerçekleştirilecek. Jan Schumacher yönetimindeki konserde, soprano Ceren Aydın ve bariton Kartal Karagedik solist olarak sahne alacak; piyanoda Filiz Peker ve Gülce Sevgen, timpanide ise Can Kıyıcı yer alacak.
CSO Ada Ankara’da gerçekleştirilecek olan konsere yoğun bir ilgi olması bekleniyor. Ankara’da sanatseverler için açıklanan program şimdiden ses getirdi.