Buğday Tanesi filmi gösterimi ve söyleşisi Ankara'da düzenlendi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ‘Buğday Tanesi’ filmi gösterimi ve söyleşi programına ev sahipliği yaptı. Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Buğday Tanesi filmi gösterimi ve söyleşisi Ankara'da düzenlendi

İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesinin aktarıldığı Buğday Tanesi filmi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde düzenlenen program ile gösterime sunuldu. Engelliler Haftası nedeniyle AYBÜ'de düzenlenen etkinlikler kapsamında izlenen filmin ardından söyleşiye yer verildi.

BUĞDAY TANESİ FİLMİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN İZLENDİ!

AYBÜ’de ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayat hikayesini konu alan ‘Buğday Tanesi’ filminin gösterimi ve söyleşi gerçekleştirildi. AYBÜ Etlik Milli İrade Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen film gösterimine 28. Dönem İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın yanı sıra AYBÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Teknik Heyeti ve oyuncuları, Ampute Milli Takım Teknik Direktörü ve oyuncuları ile Ankara’daki üniversitelerden öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Engelsiz AYBÜ Birimi tarafından düzenlenen etkinlikte Serkan Bayram, hayat hikayesini konu alan, ‘Buğday Tanesi’ filmini katılımcılarla birlikte izledi. Film gösteriminin ardından bir söyleşi gerçekleştirildi.

Buğday Tanesi filmi gösterimi ve söyleşisi Ankara'da düzenlendi

Hem Türkiye’de hem de dünyada engelleri kaldırmak için çalıştıklarını belirten Milletvekili Serkan Bayram bunu hep birlikte başaracaklarını ifade etti. Hayat görüşünün yere düştüğünde değil, vazgeçtiğinde kaybetmek olduğunu belirten Bayram elleriyle tutmayı başaramadığı her şeyi yüreği ile tuttuğunu belirterek filmin tüm engelli bireyler için bir umut kaynağı olmasını temenni etti.

Kaynak: İHA
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız
SONRAKİ HABER