CSO Ada Ankara'da yeni yıl özel konserinde sanatseverlerle buluştu!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Şef Rengim Gökmen yönetiminde verdiği yeni yıl konserinde sanatseverlerle buluştu. Katılımın yoğun olduğu konser programı dolu dolu geçti.

CSO Ada Ankara'da yeni yıl özel konserinde sanatseverlerle buluştu!

Başkent Ankara'da çeşitli kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız olarak devam ediyor. Kültür ve sanat etkinliklerine ilişkin takvimi yakından takip eden Ankaralılar için yeni duyurular da gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Şef Rengim Gökmen yönetiminde verdiği yeni yıl konserinde Ankaralı sanatseverlerle buluştu.

CSO Ada Ankara'da yeni yıl özel konserinde sanatseverlerle buluştu!

CSO Ada Ankara Ana Salon'da gerçekleştirilen "Yeni Yıl Özel Programı" Giachino Rossini'nin Hırsız Saksağan Uvertürüyle başladı.

ANKARA'DA CSO YENİ YIL ÖZEL PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ankara'da ekinlikler devam ederken sanatseverler de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın konser programına eşlik eden sanatseverlerin ise kulaklarının pası silindi. CSO Ada Ankara Ana Salon'da gerçekleşen "Yeni Yıl Özel Programı" Giachino Rossini'nin Hırsız Saksağan Uvertürüyle başlarken In Medias Brass'ın da CSO ile sahne aldığı konserde, soprano Ceren Aydın da Johan Strauss'un "İlkbahar Sesleri" eserini seslendirdi. Konser, dünyaca ünlü bestecilerin klasik eserleriyle devam etti.

CSO Ada Ankara'da yeni yıl özel konserinde sanatseverlerle buluştu! - Resim : 2

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konseri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de izledi.

Katılımın yoğun olduğu programda İlkbahar Sesleri eseri büyük bir alkış topladı.

Haberankara.com

Kaynak: Azra KOÇAK
SONRAKİ HABER