ANASAYFA Kültür-sanat Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek?

Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek?

Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ün yaptığı Dune serisinin devam filmi 'Dune 2'nin detayları merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek?
Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek?

Denis Villeneuve’ün yönettiği, başrollerini Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa ve Javier Bardem'in paylaştığı Amerikan bilimkurgu filmi Dune: Çöl Gezegeni,  22 Ekim 2021 tarihinde vizyona girdiği ilk andan itibaren sinamaseverlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya.  

Dune, David Lynch'in 1984 tarihli aynı adlı filminin uyarlaması olarak sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. 

Geçtiğimiz yılın en çok dikkat çeken filmi olan Dune'un devam filmi ise büyük bir heyecanla beklenmeye devam ediyor.  Konusuyla ve görüntü kalitesiyle ilk çıktığı andan itibaren bilimkurgu severlerin gönlüne taht kuran filmin devam serisiyle ilgili detaylar ise şimdiden dikkat çekiyor. 

Dün yayınlanan Dune 2'nin fragmanı filmin hayranlarını sevindirdi. Yeni fragmana göre devam filminde,  İmparator IV. Shaddam ana odaklardan biri olacak. İmparatoru ise ünlü Amerikalı aktör Christopher Walken canlandıracak. 

GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÜST DÜZEY, SENARYO BİTMEK ÜZERE 

Filmin yönetmeni Denis Villeneuve, mart ayında verdiği bir röportajda devam filminin çekimlerinde  IMAX kullanılarak görsellik açısından en iyi sonuçların elde edilmeye çalışıldığını açıklamıştı. 

Ayrıca Villeneuve, yeni filmde Harkonnen Hanedanı'na dair daha fazla detay göstermeyi hedefliyor. 

OYUNCU KADROSUNDA YENİ İSİMLER 

Devam filminde, oyuncu kadrosuna Austin Butler ve Florence Pugh'de dahil oldu. 

DUNE 2 FRAGMANI ÇIKTI MI? 

Dune 2'nin yeni fragmanı 13 Aralık tarihinde hayranlarının beğenisine sunuldu. Görüntü kalitesi ve oyunculuklarla film, şimdiden beğeni toplamaya başladı. 

DUNE 2 NE ZAMAN ÇIKACAK, VİZYONA GİRECEK? 

Vizyon tarihi sürekli ertelenen filmin yeni vizyon tarihi 15 Mart 2024 olarak duyuruldu. Vizyona girmesine 3 ay kalan filmin fragmanı ise dün yayınlandı. 

İkinci film, büyük oranda Paul'un Fremenler arasında yükselişini ve bunun sonucunda İmparator Shaddam IV'e karşı çıkaracağı isyanı konu edinecek. 

DUNE FİLMİNİN KONUSU NE? 

Dune: Çol Gezegeni, 10191 yılında, ailesinin ve halkının geleceğini garanti altına almak için evrendeki en tehlikeli gezegene seyahat etmesi gereken ve akıl almaz, büyük bir yazgıyla doğan, parlak ve yetenekli bir genç olan Paul Atreides'in hikâyesini anlatıyor. Arrakis olarak bilinen tehlikeli çöl gezegeni, evrendeki en değerli maddenin tek kaynağı olan Dune'u bulunduruyor. 

Konusu itibariyle bilimkurgu severlerin yeni gözdesi olmaya aday Dune filminin vizyona girişi merakla beklenirken yayımlanan yeni fragmanla filmin hayranları heyecanlı bekleyişlerine devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Metrosu neden çalışmıyor, ne zaman çalışacak, sorun nedir?

Ankara Metrosu neden çalışmıyor, ne zaman çalışacak, sorun nedir?