ANASAYFA Kültür-sanat Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek?

Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek?

Fanta Fest 2023 merak konusu oldu. Fanta Fest Ankara 2023 etkinlikleri gündemdeki yerini aldı. Festivalin nerede ve hangi tarihleri yapılacağı merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek?

Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek? - 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest etkinlikleri bu yıl da sürüyor. Gittiği her şehre eğlence götüren Fanta Fest, sevilen sanatçılar ile beraber bu yılda katılımcılarına müzik, eğlence ve keyifli aktivitelerle dolu bir festival yaşatacak. Ankara'da da geçekleşecek olan Fanta Fest hakkında, ''Fanta Fest Ankara 2023 ne zaman, nerede, nasıl gidilir? Fanta Fest bileti nasıl alınır?'' soruları gündeme geldi.

FANTA FEST ANKARA NE ZAMAN?

Fanta Fest, geçen senenin ardından gençlere müzik, eğlence ve birbirinden lezzetli atıştırmalıklarla dolu renkli bir dünya sunmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen Fanta Fest’in ilk konseri 4 Eylül’de Cer Modern Otopark’ında gerçekleşecek. Fanta Fest’in 4 Eylül’de Cer Modern Otopark’ında gerçekleşecek konserinin heyecanını yaşamak isteyenler de bilet alarak katılım sağlayacak.

fanta-fest-ankara.jpg

FANTA FEST ANKARA KONUKLARI KİMLER?

Cern Modern'de gerçekleşecek Fanta Fest Ankara'da Ceza, Edis ve Güneş sahne alacak. Fanta Fest 4 Eylül'de CerModern'de katılımcılarla buluşacak.

FANTA FEST BİLETİ NASIL ALINIR?

Etkinlik düzenleyicinin internet sayfasında yer alan bilgiler;

  • Konserlere katılım için yaş sınırı 16'dır. 16 yaşından küçükler ancak ebeveynleri veya kanuni temsilcilerinin gözetiminde katılım sağlayabilir. Her yaştan katılımcı bilete tabidir.
  • 1 adet Fanta Fest konser bileti için 2.000 Fanta Puan toplamanız gerekmektedir. Daha Cüzdan'da biriken Fanta Puan'larınızla Daha Daha mobil uygulaması üzerinden Fanta Fest konser biletinizi QR kod olarak indirerek alabilirsiniz. Konser için basılı bilet verilmeyecek, konserlere giriş Daha Daha üzerinden alınan bu QR kod ile yapılacaktır.
  • Fanta Fest konser bileti sadece konser alanına giriş sağlamaktadır, bunun haricindeki tüm ulaşım, yemek, aktivite vb. masraflar katılımcıya aittir. Konserlerde numaralı oturma düzeni bulunmamaktadır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni Fiat Egea Türkiye'ye geliyor! İşte fiyat ve detaylar

Yeni Fiat Egea Türkiye'ye geliyor! İşte fiyat ve detaylar