ANASAYFA Kültür-sanat GGYD'den Nilüferler'e destek! Süheyl ve Behzat Uygur'dan Hey Gidi Günler

GGYD'den Nilüferler'e destek! Süheyl ve Behzat Uygur'dan Hey Gidi Günler

GGYD tarafından Nilüferler yararına düzenlenen etkinlikler kapsamında, Nazım Hikmet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Süheyl ve Beyzat Uygur tarafından “Hey Gidi Günler” interaktif müzikal komedi tiyatro oyunu sahnelendi.
GGYD'den Nilüferler'e destek! Süheyl ve Behzat Uygur'dan Hey Gidi Günler

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), ‘’Nilüferler'' için düzenlediği etkinlilere bir yenisini daha ekledi. 

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde,  üniversite öğrencilerine burs desteği vermek için Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’na kaynak sağlamak amacıyla, anlamlı bir tiyatro oyunu sergilendi. 

Süheyl ve Behzat Uygur'dan “Hey Gidi Günler” tiyatro oyunu, Nilüferler için sahnelendi ve oyunun bütün gelirleri Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’na aktarıldı. Yoğun ilgi gören oyunu yaklaşık bin kişi izledi. 

‘’NİLÜFERLERİMİZİN HAYATINA DOKUNDULAR'' 

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Sanatçılarımıza bu özel etkinliğimizle daha çok Nilüferlere ulaşmamıza destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu destekle Nilüferlerimizin hayatlarına dokundular, bu bizim için çok büyük anlam ifade ediyor.” diyerek, şu anda 50’si depremzede olmak üzere 200 Nilüfere destek olduklarını ve burs verilen öğrenci sayısını 250'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. 

Burs miktarını arttırmayı da düşündüklerini ifade eden Allıoğlu, 10 yıl önce Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin bir şehit çocuğuna eğitim desteği sağlaması ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşıldığını ve yönetim kurulu olarak her geçen yıl daha çok ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini aktardı. 

Her yıl yüzlerce öğrenciye ulaşan Nilüferler Eğitime Destek Fonu ile ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrenciler destekleniyor, Türkiye'nin her yerindeki başarılı öğrenciler destekleniyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rakama Ankaralılar da şaşıracak! Şubat ayında 8 binin üzerinde Ankaralı bunun sahibi oldu!

Rakama Ankaralılar da şaşıracak! Şubat ayında 8 binin üzerinde Ankaralı bunun sahibi oldu!