ANASAYFA Kültür-sanat Göksel Ankara konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak?

Göksel Ankara konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konserlerle vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Atatürk'ün sevdiği türküler ve şarkılardan oluşan konser programlarına devam eden belediye ünlü şarkıcı Göksel'i konuk edeceğini açıklarken konserin iptaline ilişkin bazı açıklamalar geldi. Ankaralılar ise konser detaylarını merak etmeye başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Göksel Ankara konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak?

Başkent Ankara'da sosyal ve kültürel etkinlikler devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşa sunuyor. Ankara'da yaşayan vatandaşların sosyalleşmesi ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak adına takvimini yenileyen  ABB, hazırladığı konser programları ile gündemde yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken Göksel'in kentte konser vereceğini açıklamıştı. ABB'den son dakika etkinlik iptali duyurusu geldi.  

ANKARAGÖKSEL KONSERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 23 Aralık Cumartesi günü saat 19:30'da Atatürk Spor Salonu'nda şarkıcı Göksel'in konser vereceği açıklanmıştı. Ancak yaşanan üzücü hadise nedeniyle konseri iptaline karar verildi. Terörle mücadelenin yoğun olarak yürütüldüğü Kuzey Irak'tan şehit haberi geldi. Terör örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda 6 askerimiz şehit olurken yaralanan 1 askerimizin de tedavisinin devam ettiği bildirildi. 

ABB'de ülkemize düşen şehit ateşi nedeniyle konserin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi. ABB tarafından yapılan açıklamada ‘’23 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek "Göksel Konseri", Irak'ın kuzeyinde kahraman askerlerimize düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.  Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.  Milletimizin başı sağ olsun.'' ifadeleri yer aldı. Haberankara.com ailesi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz…

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanı Güler şehit askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı!

Milli Savunma Bakanı Güler şehit askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı!