ANASAYFA Kültür-sanat Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri ne zaman başlayacak, hangi sanatçılar gelecek?

Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri ne zaman başlayacak, hangi sanatçılar gelecek?

Ankara'da ilçe belediyeleri bu yaz pek çok konseri başkentlilere ücretsiz olarak sundu. Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı programları kapsamında ağustos ayına damga vuracak 4 günlük konser programını açıkladı. Konser takvimi ise merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri ne zaman başlayacak, hangi sanatçılar gelecek?

Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri ne zaman başlayacak, hangi sanatçılar gelecek? - Başkent Ankara'da çeşitli konserler halka ücretsiz olarak sunuluyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile pek çok Ankara'nın pek çok ilçesinde konser programları düzenlenirken Gölbaşı Belediyesi de vatandaşa ücretsiz konser programı hazırladı. Ankara'da Türkiye Yüzyılı programları kapsamında Gölbaşı Belediyesi'nin 5 gün süreyle konser vereceği bildirildi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

Gölbaşı Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar kapsamında ilçede 4 günlük konser programını duyurdu. Konser programının ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar da ''Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı konserleri ne zaman?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

GÖLBAŞI'NDA 4 GÜN 4 KONSER

27 Ağustos tarihinde başlayacak olan konser programlarına dair detaylı bir açıklamaya yer veren Gölbaşı Belediyesi, ''Zaferin Coşkusunu Hep Birlikte Paylaşalım! Gölbaşı Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Türkiye Yüzyılı konserlerine tüm vatandaşlarımız davetlidir.'' ifadelerini kullandı.

golbasi-belediyesi-turkiye-yuzyili-konserleri-ne-zaman-baslayacak-hangi-sanatcilar-gelecek.jpg

Gölbaşı Belediyesi tarafından 27 - 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan konserlerde sahne alacak isimler Sefo, Resul Dindar, Özgür Can Çoban ve Zara olacak. 27 Ağustos Pazar günü Sefo konseri ile start verecek olan konser programı 30 Ağustos tarihinde Zara konseri ile son bulacak. Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı konserleri de Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentlilerin alışveriş noktası Altunbilekler marketlerde indirim şöleni başladı!

Başkentlilerin alışveriş noktası Altunbilekler marketlerde indirim şöleni başladı!