GORA 4 ne zaman vizyona girecek? GORA 4 oyuncu kadrosu, vizyon tarihi

Cem Yılmaz'ın kariyer yapımlarından olan ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen sevilerek izlenen GORA serisi ile ilgili Cem Yılmaz bombayı patlattı. Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir film geleceğini açıkladı.

GORA 4 ne zaman vizyona girecek? GORA 4 oyuncu kadrosu, vizyon tarihi

Türkiye'nin bilim kurgu filmlerinde bir kilometre taşı olan GORA yayınlandığı dönemde en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. 2004 yılında vizyona giren filmden sonra zaman içerisinde seriye dair 2 film daha çekilmişti.

MİLYONLAR TARAFINDAN İZLENMİŞTİ

Halı ve kilim işi ile uğraşan Arif adlı bir karakterin uzaya kaçırılması ve orada yaşadıklarını anlatan ilk film çok beğenilmişti. Serinin 2. filminde ise tarih öncesi çağlara giden arif karakterinin yaşadığı maceralar serinin 3. filmi Arif v 216 ile devam etmişti. Cem Yılmaz bu filmin evreninden Erşan Kuneri karakterine dair bir dizi de çekmişti.

GORA 4 ne zaman vizyona girecek? GORA 4 oyuncu kadrosu, vizyon tarihi

Netflix'de yayınlanan dizinin ardından Cem Yılmaz serinin hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber daha verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yılmaz “Üzgünüm, daha fazla bekleyemem Netflix Türkiye, 20 yıl sonra gelen lezzet !” diyerek GORA serisinin 4. filminin geleceğini açıkladı. Söz konusu filme dair bilinen tek bilgi adının “GORA 4 GORA” olacağı ve netflix'de yayınlanacağı oldu.

GORA 4 GORA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Filmin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu ile ilgili detaylı bilgilerin ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor. Şu an başka bir açıklama bulunmuyor.

SONRAKİ HABER