ANASAYFA Kültür-sanat Güneş Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Güneş Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çeşitli sanatçıları konserleri ile kutlayacak. Belediye, şarkıcı Güneş'in konuk olacağı konser programını duyururken Ankaralılar da konser detaylarını merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Güneş Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Ankara'daki konser programları yakından takip ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel konserler duyurulmaya devam ederken ünlü şarkıcı Güneş'in de Ankara'da yüzüncü yıl coşkusuna ortak olacağı kaydedildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılını düzenlediği etkinliklerle kutlamaya başlarken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kentin dört bir yanında konserlerle taçlandırılacak.

Ankara'da Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Güneş, Athena, Selçuk Balcı, Zeynep Bastık, Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca sevilen şarkılarını seslendirecek. Yayımlanan programın ardından Ankaralılar ''Güneş Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA GÜNEŞ KONSERİ NE ZAMAN?

Başkent Ankara'da gerçekleşecek olan Güneş konserine ilişkin takvim, ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı.

gunes-ankara-konseri-nerede-ne-zaman-ucretli-mi.jpg

Buna göre Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Konserlerine konuk olacak Güneş, 26 Ekim Perşembe günü saat 18.00'da hayranları ile bir araya gelecek.

ekran-goruntusu-2023-10-25-163923.pngekran-goruntusu-2023-10-25-163923.png

Konseri ücretsiz olurken ABB'de Güneş konserine tüm Ankaralıları davet etti. Ayrıca Güneş, yaklaşık 2 saat sahnede iki saat kalacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Parklarda yerlerde bulunan at kestanelerine dikkat

Parklarda yerlerde bulunan at kestanelerine dikkat