ANASAYFA Kültür-sanat Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ankara'da konserlerle kutlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Hadise'nin konuk olacağı konser programını duyururken Ankaralılar da Hadise konserinin detaylarını merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılını düzenlediği etkinliklerle kentin dört bir yanında kutlamaya devam ederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı konserlerle taçlandıracağını açıkladı. Ankara'daki konser programlarına ilişkin tarih araştırmaları devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel konserler hız kesmeden devam ederken ünlü şarkıcı Hadise'nin de Ankara'da yüzüncü yıl coşkusuna dahil olacağı duyuruldu.

Ankara'da Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Güneş ve Athena 26 Ekim tarihinde sahne alırken Selçuk Balcı ve Zeynep Bastık da 27 Ekim tarihinde sahne aldı. Sırasıyla Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca'nın da sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendireceği açıklanırken ABB tarafından yayımlanan programın ardından Ankaralılar ''Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA HADİSE KONSERİ NE ZAMAN?

Başkent Ankara'da gerçekleşecek olan Hadise konserine ilişkin takvim, ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı. Buna göre Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Konserlerine konuk olacak Hadise, 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da hayranları ile bir araya gelecek.

ekran-goruntusu-2023-10-28-154619.png

Konseri ücretsiz olurken ABB'de Hadise konserine tüm Ankaralıları davet etti. Ayrıca Hadise, sahnede yaklaşık iki saat kalacak.

hadise.jpg

Konserler için ABB tarafından yapılacak olan ring seferleri ise;

  • Gidiş: 14.00 - 20.00 / Kızılay Zafer Çarşısı - Atatürk Orman Çiftliği
  • Dönüş: 20.00 - 00.00 / Atatürk Orman Çiftliği - Kızılay Zafer Çarşısı güzergahı üzerinden olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhuriyetin yüzüncü yılında çiftçinin yüzü güldü! 1923 adet yüzde yüz hibeli mısır silajı desteği

Cumhuriyetin yüzüncü yılında çiftçinin yüzü güldü! 1923 adet yüzde yüz hibeli mısır silajı desteği