ANASAYFA Kültür-sanat Haftaya hangi filmler vizyonda, Ankara'da hangi filmler vizyona girecek?

Haftaya hangi filmler vizyonda, Ankara'da hangi filmler vizyona girecek?

Ankara'da haftaya 8 film vizyona girecek. Peki, Ankara'da hangi filmler vizyonda, vizyona girecek filmler neler?
Haftaya hangi filmler vizyonda, Ankara'da hangi filmler vizyona girecek?

Sinemaseverlerin merakla beklediği filmler haftaya vizyona giriyor. Romantikten komediye, korkudan maceraya, fantastikten drama Ankara sinemalarında haftaya 8 film vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği vizyona girecek filmlerin detayları şu şekilde: 

1. Nefes - Yer Eksi İki 

15 Aralık tarihinde vizyona girecek filmin başrollerini Murat Yıldırım,  İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat ve Eren Hacısalihoğlu paylaşıyor. Filmde,  1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hayatları kesişen üç farklı karakterin ve Yüzbaşı Tayfun'un hikayesi anlatılıyor. 

2. Arap Kadri ve Tarzan 

Arap Kadri ve Tarzan'da, özgürlüğüne düşkün olan Arap Kadri'nin Tarzan'ın düzen kurduğu ormanda düzene çomak sokması ve bu durum sonucunda Tarzan ile yaşadığı çatışma konu ediliyor. 

3. Güneşi Beklerken Simitçi 

15 Aralık'ta vizyona girecek ve yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan'ın oturduğu dram türündeki "Güneşi Beklerken Simitçi" filmi, suçu sadece kendisini gözaltına alacak güvenlik güçlerinin geçtikleri yolda simit satmak olan bir vatandaşın hikayesini konu edinirken 12 Eylül olaylarını da ele alıyor. 

4. Hayat 

Yönetmen koltuğunda Zeki Demirkubuz'un oturduğu Hayat filminde, kendisine dikte edilen hayatı reddederek evinden kaçan genç bir kızın, onu aramaya koyulan annesi ve nişanlısının hikâyesini anlatıyor. 

5. Kediler Müzede 

Animasyon türündeki Kediler Müzede filmi, şatoda yaşayan uysal bir kedi olan Vincent'ın, şatoya sel basınca zor durumda kalması ve ardından gelişen olayları ele alıyor. 

6. Kimetsu Orchestra Concert - Mugen Train

Tokyo Filarmoni Orkestrası'nın sahne alacağı Demon Slayer konseri, serinin ikinci konseri olarak seyircilere sunulacak. 

7. Kral Fil 

Animasyon türündeki filmde, Eritre adalarında yaşayan fillerin maceraları anlatılıyor. Filler, kralın oğlu Şadfil'in doğumunu kutlarken, vahşi avcıların başı olan "Asfal", hayvanları Yemen kralına satmaya çalışır. Şadfil, pervasız arkadaşı Fare ile çıktığı yol arkadaşlığında çeşitli maceralara atılır. 

8. Wonka 

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Wonka, Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alıyor. Çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanılan filmde Wonka'yı ünlü oyuncu Timothée Chalamet canlandırıyor. Film, 15 Aralık'ta vizyona girecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri

Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri