ANASAYFA Kültür-sanat Hakan Bayraktar yeni ilahisi Güller Hürmetine Yakma Yarabbi'nin klibini yayınladı

Hakan Bayraktar yeni ilahisi Güller Hürmetine Yakma Yarabbi'nin klibini yayınladı

Doktorluk mesleğine ek olarak sanatçı kimliği ile de ön plana çıkan Dr. Hakan Bayraktar seslendirdiği ilahisinin dinleyicilerin beğenisine sundu. Dr. Bayraktar ilahiyi seslendirme amacını "Biraz iyilik, biraz umut" olarak özetledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Hakan Bayraktar yeni ilahisi Güller Hürmetine Yakma Yarabbi'nin klibini yayınladı

Ülkemizde manevi duyguları pekiştirmesi açısından büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan ilahi türü müzikler arasında en bilinen eser olarak “Yakma Ya Rabbi” yeniden seslendirdi. Eserin sahibi ve aynı zamanda doktor olan Dr. Hakan Bayraktar dünya genelinde pek çok noktada yaşanan insanlık dramından dolayı eserini ilk kez seslendirdi.

MİLYONLAR TARAFINDAN DİNLENEN ESER YENİDEN YORUMLANDI

Onlarca ülkede severek dinlenen ve Youtube ortamında en çok cover (yeniden seslendirme) yapılan ilahi olarak bilinen Yakma Ya Rabbi" eserinin sahibi Dr. Hakan Bayraktar “Yakma dediğim kuru bir ateş değil yürek yangınlarıdır, amansız ayrılıklar ve acılardır” diyerek dikkat çekmek istediği noktayı ifade etti.

Söz konusu ilahiye bir klipte çeken ve bunu dijital ortamda ve televizyon kanallarında yayınlayan Doktor Hakan Bayraktar sanat dünyasından olumlu geri dönüşler almaya başladıklarını ifade etti. Büyük bir prodüksiyon ile çekilen klibin oyuncu kadrosunda Burak Bayraktar ve Mehmet Culfa yer alırken yönetmenlik koltuğunda Saddam Batman oturdu.

DR. HAKAN BAYRAKTAR YENİ ESERLER ÜRETECEĞİNİ İFADE ETTİ

7'den 70'e her kesim tarafından bilinen ünlü İlahi Yakma Ya Rabbi'nin yeniden seslendirilmiş versiyonunun da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dr. Hakan Bayraktar'da müzik çalışmaları kapsamında sevenleri için yeni eserler üretmeye devam edeceğini belirtti.

Yakma Ya Rabbi klibini izlemek için tıklayın.


 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
maşAllah.
BEĞENME
0
CEVAPLA
Ankaralı emekliler dikkat süreç resmen başlıyor! Kampanya onayını bakan verdi artık indirimli olacak

Ankaralı emekliler dikkat süreç resmen başlıyor! Kampanya onayını bakan verdi artık indirimli olacak