ANASAYFA Kültür-sanat Hatay Tanıtım Günleri Ankara'da devam ediyor!

Hatay Tanıtım Günleri Ankara'da devam ediyor!

Başkent Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Tanıtım Günleri ile ilgili takvim Ankaralıların gündeminde yer alırken Hatay Tanıtım Günleri de tüm hızıyla devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Hatay Tanıtım Günleri Ankara'da devam ediyor!

Başkent Ankara, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Farklı illerin kültürünü, coğrafyasını, lezzetlerini tanıtan ve memleket hasreti çekenlere bir nebze olsun deva olan tanıtım günleri bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Başkent Ankara, Hatay Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yaparken etkinliğe ilişkin takvim de paylaşıldı.

Hatay Tanıtım Günleri'nin devam ettiği Ankara'da vatandaşların ilgisi hayli yoğunken kağıt kebabı yeme yarışması da yapıldı. Ankara'da düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri'ndeki kağıt kebabı yeme yarışmasında renkli görüntüler yaşandı.

HATAY TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA DEVAM EDİYOR

Hatay tepsi kebabı, künefe, kağıt kebabı, peynir, kömbe, nar ekşisi, baharat ve salçalarının yanı sıra kültürel miras olan el sanatlarından mozaik, ahşap oyma ve iplik işleme ürünlerinin de yer aldığı etkinlik. Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda başladı. Hatay’ın damak çatlatan lezzetleri ve zengin kültürel değerleri Ankara’da tanıtıldı.

aw082184-03.jpg

Tanıtım günlerinde düzenlenen kağıt kebap yeme yarışması ise kıyasıya bir mücadele içinde geçti. Kağıt kebabını en hızlı bitiren yarışmacı A. A., çeyrek altının sahibi oldu. A., yarışmanın ardından yaptığı açıklamada, “Kebap çok lezzetliydi. Herkese tavsiye ederim. Acıydı ve mükemmeldi. Biraz zorlandım ve kazanacağımı ummuyordum” dedi.

aw082184-02.jpg

Ankara’da düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri’nde en hızlı kağıt kebabı yeme yarışmasında nefesler tutulurken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Hatay Tanıtım Günleri, Kalaba Kent Meydanı’nda 26 Kasım’a kadar devam edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya'da freni patlayan kamyon direğe çarparak durabildi!

Çankaya'da freni patlayan kamyon direğe çarparak durabildi!