ANASAYFA Kültür-sanat İşte Netflix Türkiye'nin haftalık en çok izlenen dizileri!

İşte Netflix Türkiye'nin haftalık en çok izlenen dizileri!

Netflix Türkiye, her hafta en çok izlenen dizileri yayınlamaya devam ediyor. İzlenme sürelerine dayanarak hazırlanan listenin zirvesine Kulüp oturdu. İşte en çok izlenen 10 dizi...
yazar
Haber Merkezi
İşte Netflix Türkiye'nin haftalık en çok izlenen dizileri!

Türkiye'nin en çok izlenen dijital yayın platformu Netflix, haftalık (25 Eylül - 1 Ekim 2023) Top 10 dizi listesini yayınladı. Bakın zirvede hangi dizi yer aldı...

netflix-turkiye-en-cok-izlenen-dizileri-25-eylul.jpg

10 - Song of the Bandits: 1. Sezon

Kanunsuz Gando bölgesinde amansız haydutlar, çok değer verdikleri vatanları ve sevdikleri uğruna ölümü bile göze aldıkları, hiçbir engel tanımayan bir mücadele verir.

9 - Yanık Kokusu

Bir polis memurunun öldürülüp cesedinin yakılması üzerine tüm gözler her ikisi de adamın meslektaşı olan kız arkadaşı ile kadının sevgilisine çevrilir. Gerçek olaylardan esinlendi.

8 - Terzi: 2. Sezon

Terzi'nin ikinci sezonunda, Esvet ve Dimitri’nin evliliğiyle hayatı alt üst olan Peyami, diğer yandan annesini bulmaya adım adım yaklaşıyor. Bu dönemde hayatına aldığı Cemre en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşıyor.

7 - Perşembe Dulları

Teresa eve gelince eşi Tano ile onun iki arkadaşını ölü bulur. Bu olay lüks Altos de la Cascada sitesinin sakinleri arasında şok etkisi yaratır. Hemen bu ölümlerin kaza olduğu sonucuna varılır. Fakat çok geçmeden ölümlerin "kazara" gerçekleşip gerçekleşmediği sorgulanmaya başlanır ve Altos de la Cascada'da hiçbir şeyin göründüğü kadar mükemmel olmadığı ortaya çıkar.

6 - Şeytanın Aklına Gelmez

12 yarışmacı 6 gece 7 gün boyunca zeka, kurnazlık ve strateji oyunlarında karşı karşıya geliyor. Acaba sonunda zafer kimin olacak?

5 - One Piece

Monkey D. Luffy ve korsan ekibi, efsanevi Gold Roger "One Piece" tarafından bırakılan büyük hazineyi aramak için fantastik okyanuslarda ve egzotik adalarda zorlu bir maceraya atılır.

4 - Sevgili Çocuk

Kimliği belirsiz bir kadının korkunç bir esaretten kaçması dedektifleri, 13 yıl önce meydana gelen ve halen çözülememiş bir kayıp vakasının ardındaki karanlık gerçeğe yöneltir.

3 - Kulüp: 1. Sezon

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

2 - Sex Education: 4. Sezon

Öz güvensiz Otis, terapist annesi sayesinde cinsel tavsiyeler hakkında her şeyi bilmektedir. Öyle ki asi Maeve ona okulda bir sex terapisi kliniği açmayı teklif eder.

1 - Kulüp: 2. Sezon

1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda bir anne, sorunlu geçmişi yüzünden yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlar.

Kulüp dizisi, ayrıca Rana Denizer'in hikayesiyle de gündemde sıkça yerini aldı. Rana Denizer'in ve ailesinin kim olduğu günlerce araştırıldı. Dizide Rana Denizer'in babası da Fıstık İsmet (Barış Arduç) olarak yer aldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Ömer Bolat tarih verdi! 0 otomobillerde yüzde 20 düşüş

Bakan Ömer Bolat tarih verdi! 0 otomobillerde yüzde 20 düşüş