ANASAYFA Kültür-sanat Karaelmas Ekspresi Ankara'dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı!

Karaelmas Ekspresi Ankara'dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı!

Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Ankara'dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı. Tanıtım turunda yolcular, Batı Karadeniz'in zengin doğal, tarihi ve kültürel mirasını görme fırsatı buldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Karaelmas Ekspresi Ankara'dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı!

Ülkemizde turistik tren turları vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, 12 Nisan'da başlayacak Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri öncesinde, 8 Mart Cuma günü Ankara'dan çıktığı tanıtım turunu tamamladı.  

Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri, Ankara'dan başlayarak Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ın yer aldığı tanıtım turunda yolcular, Batı Karadeniz'i görme fırsatı buldu. 

Tanıtım turuna ait rota boyunca üzüm bağları ve tarihi kalesiyle Kalecik, tuz mağarası ve müzeleriyle Çankırı, tarihi konakların bulunduğu Çerkeş, ziyaret edilen ilk duraklar oldu.  

KARAELMAS TURİSTİK TREN TURU SEFERLERİNE BAŞLAYACAK

Turistik tren turlarıyla rota üzerindeki şehirlerin yanı sıra bu şehirlere yakın diğer kentlerin turizmine de katkı sunulması beklenirken gece saatlerinde Başkent Ankara'ya ulaşan Karaelmas Ekspresi, böylece iki günlük tanıtım seferini tamamladı. 

Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Tren Turu seferleri, 12 Nisan 2024 tarihinde başlayacak. Yolculuğa ilişkin deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşan yolcular ise seyahati "eşsiz bir deneyim" olarak tanımladı. 

Öte yandan Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz Turistik Treniyle Ankara - Zonguldak hattında haftada bir gidiş ve bir geliş olarak turistik sefer düzenlenecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 5 bin 122 yatırım teşvik belgesi verdiğini duyurdu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 5 bin 122 yatırım teşvik belgesi verdiğini duyurdu!