ANASAYFA Kültür-sanat Keman sanatçısı Nigel Kennedy, CSO Ada Ankara'da müzikseverlerle bir araya geldi!

Keman sanatçısı Nigel Kennedy, CSO Ada Ankara'da müzikseverlerle bir araya geldi!

İngiliz keman sanatçısı Nigel Kennedy bugün CSO Ada Ankara'da Başkentli müzikseverlerle buluştu. Pek çok unutulmaz eseri seslendiren sanatçı, unutulmaz bir konser gerçekleştirdi.
yazar
Sinem GÜVEN
Keman sanatçısı Nigel Kennedy, CSO Ada Ankara'da müzikseverlerle bir araya geldi!

Bugün Dünyanın en çok satan klasik müzik albümüne imza atan İngiliz keman sanatçısı Nigel Kennedy Başkentli müzikseverlerle buluştu. CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salon'da dinleyiciler ile bir araya gelen Kennedy, unutulmaz bir sahne verdi.

Nigel Kennedy, çello sanatçısı Beata Urbanek-Kalinowska ile "Heart and Soul" isimli konser verdi.

NİGEL KENNEDY ANKARA'DA MÜZİKSEVERLER İLE BULUŞTU!

Kennedy ve Kalinowska, besteciler Handel Halvorsen, Johann Sebastian Bach, Ryuichi Sakamoto ile Nigel Kennedy'in kendi eserlerinden örnekler seslendirdi.

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü Vivaldi'nin Dört Mevsimini çaldığı albüm ile giren keman sanatçısı Nigel Kennedy, konser süresince keman, elektro keman ve piyano çalarak müzikseverlere performans sergiledi.

Bununla birlikte aktarılan bilgilere göre Kennedy, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu'nda 7 Nisan'da aynı isimli konserle sahne alacak.

NİGEL KENNEDY KİMDİR?

28 Aralık 1956 yılında Brighton, İngiltere'de doğan Nigel Kennedy,  İngiliz kemancı ve viyolacıdır. Kariyerinin ilk yıllarında klasik tarzda eserler veren sanatçı, sonraları caz, klezmer ve diğer müzik türlerinde çalışmalarda bulunmuştur. Günümüzde de pek çok müzik sever tarafından heyecan içinde dinlenen eserler ortaya koymaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Telefon kullanıcıları dikkat! Mobil arama ve SMS ücretlerine yüzde 28 zam geldi

Telefon kullanıcıları dikkat! Mobil arama ve SMS ücretlerine yüzde 28 zam geldi