ANASAYFA Kültür-sanat Mehmet Erdem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Mehmet Erdem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara'da belediye tarafından düzenlenen konser etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Başkentte Mehmet Erdem konseri düzenleneceği kaydedilirken Ankaralılar da bu konsere ilişkin detayları merak etmeye başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mehmet Erdem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Türkiye'de sosyal etkinlik programları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Sosyal belediyeciliğin örneklerini sergileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), farklı pek çok etkinliği Ankaralılara duyurmaya devam ederken tentteki 'Yaz Konserleri' konseptini de sürdürüyor. ABB'nin eylül ayına ait konser programı haftalık olarak açıklanırken 23 Eylül tarihinde konuk edilecek sanatçı da belli oldu.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programı Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal, Derya Bedavacı, Güler Duman, Sevcan Orhan, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Tuğçe Kandemir ile devam ederken bu hafta ünlü şarkıcı Mehmet Erdem'in başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Mehmet Erdem'in konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Mehmet Erdem konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

MEHMET ERDEM BAŞKETTE KONSER VERECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilere göre 23 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Mehmet Erdem'in konser düzenleyeceği kaydedildi. Gölbaşı ilçesinde gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı. Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Parkı'nda yapılacak konser ise saat 20.30'da başlayacak.

ekran-goruntusu-2023-09-18-134747-001.png

Ankara’nın güneybatısında, Konya yolu üzerinde yer alan Mogan Gölü'nün kıyısında yer alan Mogan Gölü'ne özel araç ve EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da gezilmesi gereken ücretsiz 5 müze

Ankara'da gezilmesi gereken ücretsiz 5 müze